1364
Сейдамські бісквіти смачні!
Ще один день було багато кунжуту, рулони не були корисними, я вирішив шукати рецепти, тому я знайшов його на одному з сайтів. Дуже щасливі, печиво дуже смачні, відстібаються в даний момент!
1,1 км Замісити тісто. Яйця з цукровою грою з королою, додати масло, борошно з розпушувачем і добре перемішати. Здавалося б, тісто невелике в порівнянні з об'ємом кунжуту, але все буде чудово поєднуватися!
2,2 км Залийте кунжуту в тісто (без охолодження), розмішайте з ложкою і викладіть на деко.
3. У Вирівнювання тесту в утворенні близько 0,7 см. Найкраще з виделкою, тісто прилипає до ложки і лопатки. Залиште місце по краях на противагу, нам буде потрібно)
4. У Поставте в духовку 10 хвилин. Тісто повинна підніматися і "граб".
Вийняти і вирізати безпосередньо на лічильник на квадрати або діаманти, намагаючись відштовхувати файли cookie від одного маленького (як правило, місце дозволяє) так, щоб тротуари також стали коричневими.
5. Умань Поставте печиво в духовку знову і запікайте на засмаглий колір) становить 12-15 хвилин.
Зробіть його, дайте охолонути і обмазати.
Довгий час зберігають (якщо, звичайно, вона зберігається), не втрачаючи «прозор».
Я заготував з'ясувати повністю, кунжут був менше, тому решта «ваги» приймала насіння.