836
Нержавіюча дівчина
Маша, худа, тонка дівчина, я б сказав крихкий. Маша має машину - Suzuki Swift, вона любить його дуже багато. А Маша живе в оренду квартиру, на 17 поверсі. І кожен ранок, Мері залишає будинок з п'яти літрової пляшки води і йде на машину. А ввечері приносить це п'яти літрова пляшка водного будинку. Ви думали, що вона була проведена в ніч порожній пляшки? Nope. Всього. І так кожен день - вранці береться 5 літрів води з квартири, ввечері він проносить. Сусіди автолюбителів вже зірються на ній. Врангувати, це не так?
І вийшов дуже простий! Я нагадую вам, дуже крихкий і тонкий, і вона важить тільки 48 кілограмів. А вантажний ліфт не хоче! Призначений для зважування більш ніж 50 кілограмів і тому Маша має взяти п'яти літрову пляшку води з її кожним днем, тому що вона не знає, який ліфт прийде цей час - пасажир або вантаж.
І вийшов дуже простий! Я нагадую вам, дуже крихкий і тонкий, і вона важить тільки 48 кілограмів. А вантажний ліфт не хоче! Призначений для зважування більш ніж 50 кілограмів і тому Маша має взяти п'яти літрову пляшку води з її кожним днем, тому що вона не знає, який ліфт прийде цей час - пасажир або вантаж.