556
Чудовий вечір.
Одного дня (Я жив окремо) Я сидів у вечірній голоді, і обсмажив собі шматочок свинини - все, що було в будинку (як був ще один шматок хліба). Просто про їсти, дверцят. Настає дівчина, чия користь я довго і безуспішно шукаю. І він говорить так солодко, дихаючи трохи, але ні, в нормальному голосі:
- Ви не чекали мене?
Я відповіла чесно:
до Ні, абсолютно.
І я щасливий, злий, все замерзає в душі, але я хочу їсти одночасно, так з одним оком я шуок на сковороді. Вона коментує,
Я дуже незручний, що я не знаю, але ви знаєте, що за ніч не в настрої. Що робити?
Я вказую на сковороді.
"О," вона каже, "Я люблю смажену свинину так багато!" Ви приготували себе? Це смачно! (це вже в процесі плетіння). Ви не хочете поділитися шматочок? Яка велика робота ви! (відведення останньої скоринки каструлі).
Тоді ми склали коньяку, і раптом вона сказала,
Ви знаєте, що я боїю мій мама буде хвилюватися. Я в будь-якому місці. Але спасибі вам, це був такий чудовий вечір і ви готуєте так добре!
- Ви не чекали мене?
Я відповіла чесно:
до Ні, абсолютно.
І я щасливий, злий, все замерзає в душі, але я хочу їсти одночасно, так з одним оком я шуок на сковороді. Вона коментує,
Я дуже незручний, що я не знаю, але ви знаєте, що за ніч не в настрої. Що робити?
Я вказую на сковороді.
"О," вона каже, "Я люблю смажену свинину так багато!" Ви приготували себе? Це смачно! (це вже в процесі плетіння). Ви не хочете поділитися шматочок? Яка велика робота ви! (відведення останньої скоринки каструлі).
Тоді ми склали коньяку, і раптом вона сказала,
Ви знаєте, що я боїю мій мама буде хвилюватися. Я в будь-якому місці. Але спасибі вам, це був такий чудовий вечір і ви готуєте так добре!