Сир з печива.

Процитувати автора рецепта:

Це один з улюблених рецептів печива. Я довго готую і кожен раз з постійним успіхом. Який запах в квартирі, коли він запечений! Якщо ви не знайомі з цим рецептом, я дуже рекомендую його спробувати! Я сподіваюся, що ви також хотіли б цей cookie.
Рецепт цього печива включає сир сир. Дуже важливо, щоб вона була хорошою якістю і достатнім вмістом жиру. Я зазвичай купую сир в пачці 9-18% жиру. Кілька разів я спробував зробити печиво з сипучих сирів, але кожен раз невдало. У мене було враження, що в сипучих сирах додають щось більше, ніж сир сир, і це щось в готовому печиво дуже відчував. Але можливо, ви будете більш щасливі, ніж мене, і ви будете мати дуже хороший якісний шовк. Експеримент.

ORIGINAL LIVER

УЧАСТЬ:

- Сирний сир - 400г
- Маргарин - 200г
- Борошно - приблизно 2 склянки
- Сода - Я використовую для вилучення кислоти сиру. Якщо ви використовуєте повністю несухий сир, то додайте дуже невелику кількість соди (посередньо на кінчику ножа), а якщо сир кислий, то візьміть ще.
- Порошок для випічки - 0,5 чайної ложки
Цукор.

Підготовка:

- Рубати сир, додати в нього розтоплений маргарин, соди і перемішати все дуже добре.
Змішайте розпушувач з порцією борошна і додайте до сирої маси. Дивитися добре. Додати порції решти борошна. Змішайте тісто щодня. Кількість борошна дуже залежить від структури оригінального сиру. Як правило, я безпечно додати 2 склянки, помішати, а потім, якщо тісто дуже рідко, додайте ще кілька. Дуже важливо вловити, що середнє мелене, коли тісто не буде рідким, але і не товстим. Звичайно, якщо ви одягнете в більшій кількості борошна, ви не будете руйнувати ваші печиво повністю, але смак не буде таким же. В результаті вони будуть занадто твердими, з борошном, не запечених смаків. Але з іншого боку, якщо покласти в трохи борошна, то печиво при випічці можна просто красти.
- Варене тісто покласти в холодильник на 1 - 1,5 години (можна довше). Ви відразу помітите, як структура тесту буде змінюватися після охолодження. Він перетвориться від злегка рідини до пластику і м'якого.
- Покласти цукор на пластину. Змастіть невелику частину тіста, розкачати її в кульку, замішати в плоский хліб і занурити його в цукор з одного боку.
Складіть торт навпіл і натисніть знову з одного боку в цукор, потім знову складіть і знову копайте. В результаті у вас буде трикутний cookie, що посипається цукром.
Поставте приготовані печиво на сковороді, покриту папером.
Випікати в духовці нагріти до 200 градусів до золотистого кольору (близько 20 - 25 хвилин).