Загинув найдрібнішого чоловіка світу, китайці, що загинув.

Найменша людина в світі китайська He Pingping (He Pingping) раптом загинув на 22-й рік життя в одному з клінік в Римі (Італія) в суботу, 13 березня. Його назва вже заявляється 18-річної Непалої Хагендре Тапа Магру.

Згідно з західними медіа, Hee Pingping прийшов в італійську столицю, щоб взяти участь у зйомок популярного телевізійного шоу, але під час запису він раптом відчував біль у грудях і відразу госпіталізував. Найменша людина світу, яка стоїть біля найвищої людини світу, с. Султан Кесен. (ФАРП ФОТО/МУСТАФ ОЗЕР)

Після загальної експертизи він відразу ж був розміщений у відділі інтенсивного догляду, але лікарі не змогли допомогти йому. Офіційна версія смерті Hee Pingping є серцевим арештом, викликаним певними ускладненнями. (ФАРП ФОТО/МУСТАФ ОЗЕР)

Він Pingping, висота якого становить лише 73.6 сантиметрів у березні 2008 року у віці 19 років був офіційно визнаний найкоротшою живою людиною на Землі, яка була записана у всесвітньо відомих рекордах Guinness World. (ФАРП ФОТО/МУСТАФ ОЗЕР)

За однією редакцією він зазнав карлики - хвороба, як правило, викликана пошкодженням залоз внутрішньої секреції і характеризується аномально низьким зростанням: в середньому для чоловіків менше 130 сантиметрів, для жінок менше 120 сантиметрів. З іншого боку, низька висота китайської була викликана специфічною мутації в генах.

Згідно з редактором Guinness World Records Craig Glenday, для такої маленької людини, Pinpin мав величезний вплив на людей. «Привіт приємно посміхатися і непристойний характер просто зачаровує оточуючих. Він світив життя всіх, хто зустрівся і надихнув, що він думав незвичайні і різні. Пінгінг і Світлана Панкратова мають найдовші ніжки світу під час зустрічі в Лондоні 2008 року. (Підтримка преса)

Народився в Уланчабу (Inner Mongolia) у 1988 році. На народження його висота була меншою, ніж розмір долоні дорослого, а вага була менше 500 грам. (ФАРП ФОТО/МУСТАФ ОЗЕР)
zgchqaeo6oep Найменша людина світу загинула

Як дитина, його батьки повинні годувати його молоком через тонку соломку, оскільки його рот був занадто малим для їжі. Пінпін почав ходити і говорити тільки на 3-4 роки. У віці 18 років його зростання припинилося на 74 сантиметрів, а його вага припинилася на 7 кілограмах. (ФАРП ФОТО/МУСТАФ ОЗЕР)

Загинув найдрібнішого чоловіка світу, китайці, що загинув. р.

Згідно з найменшим чоловіком у світі він вважав себе дорослим і мріяв про одруження. Згідно з деякими медіа звітами, він побачив жінку нормальної висоти. (ФАРП ФОТО/МУСТАФ ОЗЕР)

Тим не менш, як кажуть, що святе місце не порожній і компанія Guinness World Records вже оголосила, що незабаром буде названий новим власником титулу найкоротшої живої людини на Землі. На малюнку: новий претендент за звання найменшої людини у світі з родинним другом. (Новини медіа/сплей)

З майже 100% впевненістю ми можемо прогнозувати, що новий власник цього титулу буде 18-річною Непалестанською Hagendra Thapa Magar (pictured), висота якого становить від 56 до 60 сантиметрів, а вага менше 5 кілограмів. (Новини медіа/сплей)

Загинув найдрібнішого чоловіка світу, китайці, що загинув. Р.

Вже чотири роки тому він був відхилений світовим рекордом, оскільки Hagendre Thapa Magru був лише 14 років в час його застосування, і відповідно до експертів, він все ще може рости. (Новини медіа/сплей)

"Я хочу, щоб світове визнання і дружина", - Hagendra Thapa Магр розповів журналістам в день надходження віку. (Новини медіа/сплей)

«Перший, я хотів би потрапити в книгу рекордів Guinness, а потім, коли я приходжу до слави і слави, я думаю, що там не буде відступати від тих, хто хоче». (Новини медіа/сплей)

Тепер, мрія світового рекорду для крихітного Непалу - справа часу. (Новини медіа/сплей)