Подбайте про президента.

Тур Януковича Ср. переповнений (або може бути кольоровий – ось так) невеликим інцидентом, який виник в Єнакієво. Здається, що непросто для гаранта для поїздки в міста і села. Або ж, можливо, прояв надпотужних сил просто забирає енергію і не дає нормального функціонування нормальних почуттів потужного, але не обмеженого організму. Ну, по суті, не кожен дається бачити своїми руками і торкнутися з очима, але і вимагає ітанічного зусилля. Не дивно, що з такими перевантаженнями перша людина держави заборонилася пам'яті. Він сказав, щоб говорити, пан Президент. З іншого боку, можливо, доріжок урочистої церемонії укладання фундаменту зробили таку сильне враження на Віктора Федоровича, що забули назву компанії, яка, власне, повинна бути реалізована. На щастя, він був оточений родичами, хорошими друзями і асоціаціями, які підтримали його в цей непростий момент. Я особливо хотів би відзначити участь в інциденті його злодого сина (груття, вирощування гідного зрушення!), засновника та власник компанії SCM та багатьох інших компаній Ахметова Ринат Леонідович, а також, меншій мірі, пана Липочкіна, Колеснікова та Бойко. Важкий момент вони відступили перед несподіваною складністю і зуміли запропонувати нашим лідерам і сподіватися, що дуже вичерпне ім'я.
Ми, звичайно, слава, але здоров'я Президента не варто забувати. Він, безумовно, не вчить крану, щоб літати. Клас ваги wrong. Але якщо що відбувається, де ми без нього?