1875
Тратака
Характерною проблемою сучасного громадянина є втома очей. Це викликано тривалою роботою на комп'ютері, а також низькою якістю повітря, а також недостатньою кількістю питної води, стресу, стресів і стресів, а також неправильним освітленням на робочому місці.
Щоб позбутися від втоми очей і запобігти погіршення зору в майбутньому, корисно робити практику йога Тратак.
Це спеціальна медитація для очей, в якій потрібно орієнтуватися на очі на найяскравіші частини свічок полум'я або масляної лампи.
Шукайте полум'я без зв'язки до тих пір, поки виникають сльози на очах. Потім закрийте очі і дочекайтеся, поки сльози висохнуть; більше не дивляться на полум'я.
Ця практика вистачить, щоб зробити 1 раз в день ввечері перед сном, вона займає 1-3 хвилини (з досвідом, час знижується).
Після виконання Тратак, медитація дуже добре, і тільки хороші мрії мріяли. Tratak працює з Третьою Очиою Ajna Chakra, тому не тільки запобігає хворобам очей, але і підвищує інтуїцію (див. через людей і динаміку розвитку ситуацій), сприяє оптимальному прийнятті рішень, покращує якість снів.
Тратракція - це спроба зробити контроль вашої уваги і зменшити неконтрольований психічний шум. (Одна з побічних ефектів тратаки покращує бачення.)
1,1 км Свічка видно сидячи з прямим спини.
2,2 км Свічка поміщається так, що полум'я знаходиться на рівні очей і на довжині руки.
3. У Перед тим як захопити свічки, завжди закрийте очі на кілька хвилин і заспокоїйте дихання.
4. У Відкрийте очі і подивіться на свічку (найменший час запуску становить 15 хвилин, чим більше, тим краще). Не перемістіть, не зв'язайтеся. Ми намагаємось не перемістити наші люки якомога простіше. Секрет не проціджувати очі в першу чергу - потім сльози не перетворюються так швидко. Якщо очі все ще втомилися – тихо закрийте їх, відпочийте на 15-20 секунд, потім знову приступайте до завершення.
5. Умань Відстежуйте спроби мозку думати. У разі, якщо ми усвідомлюємо, що ми думали в нашій голові, спокійно стан цього факту, а потім даємо думу «від нашого розуму». Замість того, щоб боротися з думками, ви просто не думаєте їх.
6. Жнівень Коли ми подивимося на свічку, ми побачимо її як це. Так, ми знаємо, що полум’я є результатом реакції окислення вуглеводнів. Ми знаємо, що це спекотно і ви можете його загорнути. Ми знаємо, що вона має назву – «вогонь». Але під час атаки всі ці знання повинні бути забуті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми просто подивимося на вогонь, забуваючи, що це називається цим словом. Ми бачимо, як дикої тварини виглядає на лісовому вогні, знаючи ні слова.
7. Про нас Наприкінці практики закрийте очі на 2-3 хвилини і сколите «імпринт» свічки полум'я на сіточку очей. Ми намагаємося зберегти цей відбиток перед внутрішніми очима якомога довше.
Підпишіться, що все можна зробити правильно: в якийсь момент всі навколишні предмети і їх контури зникнуть з нашого поля зору, і тільки полум'я свічки залишається.