775
Ментов Мес!
Тема вже застрягає і поперек, але влада воліє залишатися безшумним.
Про це заявив оператор.
«Сьогодні я думав про фотографування наших бідних, ненажерливих рабів людей у Кутузовському,
А потім кладемо його як типовий тиждень пензля година на Кутузовському. Найкраще місце для цього.
- кінець газону на Арці де Триомфе. Ось де я пішов. На мій погляд:
Один за допомогою одного ліхтаря. Далі ще триєгенний автомобіль. Чому так багато сил?
Згодом,
Коли камера була вимкнена, була розмова «без зв'язків» з анонімною особою (на одному з записів в бежевій куртці, і, очевидно, старше).
Бо він не вніс себе. По-перше, я думаю, я "грецман"? Підтвердити свою думку.
Ви знаєте, як ви отримали їх! Вимкніть свої ліхтарі на місці зустрічі, щоб вони були видалені?
до Чи є це порушення поділу?
- Ви не можете стріляти тут. Ну, відійти від мене і взяти все, що ви хочете. Якщо ви були на телевізорі, це буде різним. Що у вашому рюкзаку?
Що робити, якщо 25 кілограмів TNT? Ви стоячи там з камерою, і ви думаєте, що ви можете побачити з afar, що ви там є? Що робити, якщо у вас є літа? До послуг гостей 50 метрів.
Тексти пісень, а це означає: І тоді вони знайдуть щось з вами. Ми проти цих блінкерів.
до А потім що?
Я не депутатів. Ви думаєте, що ми не позбавлені. Війна з ними.
- Хто?
- Поліція. Ми отримали два роки для п'яти водіння. Немає нічого ми можемо зробити.
(Я не пам'ятаю)
- Ти щасливий я поїхав. Ці хлопці кладуть вас в машині. А потім ви дізнаєтесь про дипломата і вирощених громадян?
Ноп.
- Добре, дипломат має імунітет. І якщо щось необхідно перевірити, що група неперевершених громадян випадково з'являється ... і співробітник перевіряє в цей час.
Ви, теж, може бути непідконтрольним громадянам, може пошкодити камеру. Скопіювати його. У зв'язку з тим, що 4 люди можуть втратити бонус.
Поспішні люди йдуть, і є свого роду шуму, як якщо ... [Я не пам'ятаю слово, але (чумовірно) щось, як спроба засвоєння]
до Ні, що я проти? Це просто те, що клаптиця: вибиває камеру, майже перетягує (це про сміття-підземлення). Не можна пояснити людсько?
- Ну, я не схожа на грубість.
... (більше, я не пам'ятаю)
до Він був чоловік ескортований. Що він не повинен бути на записі.
- Я не збираюся.
до І наш автомобіль теж.
- Всі права.
Я повернув свій паспорт, і я очищав Я тримую своє слово, я змащував всіх.
ОНОВЛЕННЯ. Я згадав ще одну фразу: «Ви знайшли час, коли дія вла після вибухів»
Ось ще одне відео про законність ДПС.
Поліція збити шкільний драйвер перед дітьми
Два офіцери поліції побили шкільний автобусний драйвер під цеглу.
На мобільний телефон захопили жахливу картину.
через ukenai
Про це заявив оператор.
«Сьогодні я думав про фотографування наших бідних, ненажерливих рабів людей у Кутузовському,
А потім кладемо його як типовий тиждень пензля година на Кутузовському. Найкраще місце для цього.
- кінець газону на Арці де Триомфе. Ось де я пішов. На мій погляд:
Один за допомогою одного ліхтаря. Далі ще триєгенний автомобіль. Чому так багато сил?
Згодом,
Коли камера була вимкнена, була розмова «без зв'язків» з анонімною особою (на одному з записів в бежевій куртці, і, очевидно, старше).
Бо він не вніс себе. По-перше, я думаю, я "грецман"? Підтвердити свою думку.
Ви знаєте, як ви отримали їх! Вимкніть свої ліхтарі на місці зустрічі, щоб вони були видалені?
до Чи є це порушення поділу?
- Ви не можете стріляти тут. Ну, відійти від мене і взяти все, що ви хочете. Якщо ви були на телевізорі, це буде різним. Що у вашому рюкзаку?
Що робити, якщо 25 кілограмів TNT? Ви стоячи там з камерою, і ви думаєте, що ви можете побачити з afar, що ви там є? Що робити, якщо у вас є літа? До послуг гостей 50 метрів.
Тексти пісень, а це означає: І тоді вони знайдуть щось з вами. Ми проти цих блінкерів.
до А потім що?
Я не депутатів. Ви думаєте, що ми не позбавлені. Війна з ними.
- Хто?
- Поліція. Ми отримали два роки для п'яти водіння. Немає нічого ми можемо зробити.
(Я не пам'ятаю)
- Ти щасливий я поїхав. Ці хлопці кладуть вас в машині. А потім ви дізнаєтесь про дипломата і вирощених громадян?
Ноп.
- Добре, дипломат має імунітет. І якщо щось необхідно перевірити, що група неперевершених громадян випадково з'являється ... і співробітник перевіряє в цей час.
Ви, теж, може бути непідконтрольним громадянам, може пошкодити камеру. Скопіювати його. У зв'язку з тим, що 4 люди можуть втратити бонус.
Поспішні люди йдуть, і є свого роду шуму, як якщо ... [Я не пам'ятаю слово, але (чумовірно) щось, як спроба засвоєння]
до Ні, що я проти? Це просто те, що клаптиця: вибиває камеру, майже перетягує (це про сміття-підземлення). Не можна пояснити людсько?
- Ну, я не схожа на грубість.
... (більше, я не пам'ятаю)
до Він був чоловік ескортований. Що він не повинен бути на записі.
- Я не збираюся.
до І наш автомобіль теж.
- Всі права.
Я повернув свій паспорт, і я очищав Я тримую своє слово, я змащував всіх.
ОНОВЛЕННЯ. Я згадав ще одну фразу: «Ви знайшли час, коли дія вла після вибухів»
Ось ще одне відео про законність ДПС.
Поліція збити шкільний драйвер перед дітьми
Два офіцери поліції побили шкільний автобусний драйвер під цеглу.
На мобільний телефон захопили жахливу картину.
через ukenai