обряд зміцнення сімейного дерева. й

Встановіть 12 свічок по колу, покладіть фотографії родичів в центр. Освітлення кожної свічки годинникової стрілки, читати ділянку один раз:

Як я можу піти в чисте поле, від сім'ї мого батька, від сім'ї моєї матері? Я піду частих зірок, прозоре сонце, під перекриттям чистого місяця і під повною місяць. Я походжу і знаходжу золоту сходи, яка схода з семи кроків, я здаю сходи, і до Сєдавського крою, де золоті клини стоять, живий вогонь в тому, що клинові опіки.
Що вогонь не горить, вона не запекла, вона не розтоплюється, вона тікає як живу матір. Навколо квітки підставки, дерево, яке сім'я купує, Волхов, королівський і простий. Двадцять зірок вішають, дванадцять свічок горять, дванадцять незайманих говорять славу ковалю і сина. Я приходжу ближче до ковалю, лука до нього. О скусар, з живого вогню, удачі і радості в дереві для мене і рідних, жінок і селян, дітей маленьких і старих людей. Як з цього дня, в свою чергу до весни, так що мій вид переходить до хорошого початку в бізнесі, за вдачу, удачі, і щедрий урожай. Привіт!

Коли свічки вигорають, загортають фотографії в червоному полотні і зберігають їх на східному кутку вашого будинку протягом року без перевороту навколо.

Чим краще в сім'ї...