2010 р. Парад на Червоній площі

Прес-конференція була запланована на 7:30. У Манежі ми ретельно перевірили (до пошуку об'єктивів на люменах) двічі - при вході і перед отриманням на автобусі. І взяв мене до Василевського спуску і взяв мене на місця – Я був в шостій кулі, яка була знята поруч з центральним подіумом (всі преси діляться на групи для подій – парад, вінок кладки тощо). П'ятий басейн з фотографіями з переднього місця. Я повинен сказати, що війна першого каналу з фотокорами продовжується і ми трохи відлякулися тим, що «парда не стріляти — фотографи заважають картині». Але потім все було вирішено, прес-служба спробувала захистити людей з камерами і вирішувати проблему. В цілому слід зазначити, що співробітники Кремлянської прес-служби поспішають з їх підопічними фотоерифами, як і з маленькими дітьми, допомагають їм, приводять «залізувати» так, щоб не закривати точку, не заходити в лінзи. Тут, на своїй «ландці» набагато простіше зробити це, звичайно, ніж на поїздках за кордоном – в Осло, наприклад, були постійні зіткнення з місцевою міліцією, які влаштували найбільш «недостатковий» режим для російських фотокорів.

2010 р. Парад на Червоній площі р.

На трибуні праворуч від Маузолюму є місце для «Віпс». Хто не був вчора. Лідер російських комуністів Зюганов прийшов до перемоги Параду, з якоїсь причини, в яскраво-червоному куртку Nike.

Світлана Медведєва прийшла з Наїною Єльциною та ветераном, військовий офіцер.

Як було написано раніше: «Лідери партії та уряду» привітали Лужков, Нурлаєв, Зубков, Іванов та Степашин, які приєдналися до них.

На шляху з'явився той факт, що президент вийшов з дверей в Кремляній стіні за маузолою, він став чітким, коли на шляху з'явилася одна з «особистих». Медведєва Михайло Климментєв.

Саркози і Берлускони скасували поїздку в Москву за останні хвилини через проблеми з євро, тому вчора одна Анжела Меркель була припущена для всіх євролідерів.

Група, яка прийшла до площі з Медведевом, був ізраїльським президентом Шимоном Пересом. Я відчув свою руку йому, Перез посміхався, але він не хвилював назад.

На подіумі вони привітали ветеранів. Особливо теплі діди зустрілися з Войцехом Ярославом.

2010 р. Парад на Червоній площі (доб. 4)

І так ветерани привітали німецького канцеляра Анжела Меркель.

У першому ряду був російський прем'єр-міністр Володимир Путін. Він швидко шокує руки з тими, стоячими і стояв між Фрау Меркель і Туркменом президентом Гурчунгули Бердимухамєдовом.

командир параду в Москві був полковник-Загальний Валерія Герасимов.

Разом з Міністром оборони Анатолієм Сердюковим, який провів парад, вони покатали військові підрозділи, побудовані на площі.

Дмитро Медведєв прочитав своє слово.

М. Меркел з серйозним виразом і простягається через буклет з текстом виступу Президента. Володимир Путін зустрівся з фотографами.

Охорони з складанням кулястійних щитів у вигляді бриферів стояли по всій лінії центрального трибуна.

2010 р. Парад на Червоній площі р.

Не заважайте гарну телевізійну картину! У центрі, в костюмі і двох камерах в руках – вже відомо вам «обличчя» Президента Дмитра Астахова.

Зіграно атему, вказав про «одну лінійну — дистанцію» і парад, прокочував вже прокатну трасу.

Якщо я не помилився, вірменські військовослужбовці мають радянські офіцерські стрічки. Хтось дуже схожий на них. Вони виглядають смішно на камуфляж.

Поляки прогулялися дуже серйозними обличчями.

Британські королівські гвардії мають проблему з білими рукавичками. Вони вистачало тільки одного солдата, який прогулявся з краю. Він був, як якщо з метою, найменшим і з шлунком. Це спосіб, що він повинен бути. Забули рукавички в домашніх умовах, я думаю. Тепер королеви дістали його, ні іншого.

850321

І що вони дивляться в їх ведмедя капелюхи незрозуміло. Не знаю, куди піти. Комрад каже йому щось.

Ну американці з рукавичками були дрібними.

Французька, теж. Normandie-Neman є вдачливий. Прогулянка по площі, як ми пройшли.

Туркменінський кінь і вершник є відмінним пошуком для такої паради. На площі, відтіняє від часу. Він був кермом, очевидно.

А туркменські бійці порушили щось в рядах. Щось про Туркменбаші, можливо.

612350 р.

Як завжди, кращі з них були посадки. З таким жорстким приводом, що п'ятає. Вони повинні лише змінити форму на щось більш сучасно і без аксельбантів.

Найцікавіше про парад – військове обладнання. Один з T-34s був носій камери, ймовірно, від каналу One (Я не бачив мовлення).

Далі, більша і страшна. Іноземні гості некомфортні.

Дмитро Медведєв залишив площу в Олександрому саду разом з президентом Ху Цзіньтао та президентом Казахстану Нарсултан Назарбаєвим.

Зняти режим на площі, гості почали розсіювати. Фотографи фотографували ветеранів, а потім пішли на прес-центр, щоб пити чай і торти.

Герой Радянського Союзу в цій картині 91 років.

Дякую за перегляд його через. Шановні друзі!

Фото: ©