Забудьте про дистанційні керовані камери або лінзи, приховані у скелях і деревах.
Джонатан Гріффіті віддає перевагу фотографувати самостійно, а на відстані декількох сантиметрів від диких тварин.
Британський фотограф Джонатан Гріффіті ризикував життя взяти ці постріли левів, ведмедів та інших предків.
Р
32-річної фотографії завершили 40-градусний заморозки в лісах Канади та степах, щоб здобути довіру кожного з своїх "моделей" за два-три дні. Фото: сніг леопард.
Подрібнити їх з їжею, переважно куркою, щоб ближче виглядати. Зображений: американський поганець.
3610Р. 4200Р.
На цій картині ви зможете побачити повну силу царя тварин, повісивши на камеру.
І на цьому фото тигр вирішив «дихати» на об'єктив.
Джонатан, від Egreme, Surrey, отримав камеру всього два роки тому - за день народження - від нареченої до фотографії свого новонародженого сина.
р.
Але після того, як витрачати час на локальне зоопарк, Джонатан вирішив, що він хотів фотографії престолів у дикому.
Він пішов в Канаду, де він залишився на резерві. Він кинувся в 5:30 ранку і пішов в гори в пошуках снігових стрибків, вовків і пантера. Він супроводжував керівництво, і незабаром Джонатан вдалося захопити диких предаторів у всій своїй славі і витонченості.
«Я був нервом, тому що я ніколи не був настільки близьким до диких тварин до», - розповідає Джонатан. Ви можете очікувати від них.
1822334
Для Джонатана, найстрашніший момент був, коли він прийшов на обличчя з пантера. «Я був так страшним. Я думав, що вона може атакувати мене через хвилину. й
Р
«Це справжня надниркова щітка. Ви так закриєте, ви можете побачити порцію слини від своїх вболівальників. Тексти пісень, а це означає: І ви не вірите у власні очі. й
Моя сім'я вважає, що я трохи божевільний і завжди хвилюватися, якщо щось йде неправильно. Але я хотів би отримати якомога ближче до них, щоб зробити постріли різних планів. й
Його проект тривав 15 місяців.
Так, коли ви подивитеся в цей рот, здатний проковтнути камеру, ви раді, що ви бачите свого власника тільки на фото, а не жити.
Сибірський тигр в снігу.