Воскресіння в силі Даждбог - бог змін для кращого, удачі, доброти, теплоти і благополуччя. Тому останній день тижня в грошових умовах завжди вдалось. Час для нових планів, фінансових угод та перспектив майбутнього. Але вважайтеся: Dazhdbog не допомагає шахраям і шампанам, він є підтримкою чесного бізнесу.
Але немає такого чіткого дня, що хмара не запускається в сонце. У неділю, згідно з слов’янськими переконаннями, власне черв’яком. Ця небезпека є злий очей, індукований Щоб захистити себе від цього осможу, в неділю на сході і захід сонця, і на тиждень, якщо необхідно (у разі різкого погіршення здоров'я, ділових відносин і падіння доходів) кожен день на сході, 3 рази потрібно прочитати наступну конспірацію: "Я відправиться до семи богів, від хатаних дверей в відтінки, від хати до двору, від двору до воріт, під червоним сонцем, під чітким полем. У чіткому полі храм Даждбог відкрив свої ворота, і я невеликий (ім'я) пропускаються. Чарівники, магії, магії, відьми. Хтось думав мене, підраховуючи в лісі лінію, в морському піску, і в небі зірок, назавжди і коли-небудь. Ці слова є ключем, замком.