Успішні слов’янські боги. . Середа.

Природа домінована Велесом, богом, який приносить багатство і хороший фортунь. У середу ви повинні здійснювати раніше розпочаті операції з готівковими та торговими операціями, перераховувати наявні гроші і зробити розумний план витрат на різні потреби, так як цей день економить ваші гроші в майбутньому. Він сказав про середу: «Мої любить акаунт». Поведінка злодіїв - середа і для них найбільш успішний і прибутковий день.

Щоб захистити себе від втрати і зміни за гірше, в середу ранок візьміть 12 волосків натурального хутра і прочитайте їх наступним сюжетом: "У ім'я Отця і Сина і Святого Духа". Амен. Егорій нащадує від небесних на золоті сходи, знеболює Егорій від небесних трьохсот луків золотих смуг, трисот стріли золотих пір і три сотні струнок золотих смуг, а пагонів і пагонів від раба (ім'я) уроків, делікатесів, злих духів, і дає чорний боковий ведмедик на хребті: і переносить чорний боковий ведмед в темні ліси, і трамвайний чорний боковий ведмед в швидкі тампони, щоб століття не сталося, ні в день, ні в ніч, ні в століттях. Після читання змови, загорніть волосся, промийте попелиці водою.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное