1340
гордість, самопізнання (частина перша).
Рубрика «Хвороби».
Деструктивні думки.
гордість, самопізнання (частина перша).
- Ви берете себе занадто серйозно, до Юан сказав повільно. Ви бачите себе як дамська важлива людина. Це має змінити! Якщо ви хочете, щоб ви зрозуміли, що ви повинні знати, що ви повинні знати, що ви повинні знати, що ви повинні знати, що ви повинні знати, що ви повинні бути анонімні. Це так важливо, щоб ви могли дозволити собі ввімкнути і залишити, коли речі не вичерпають шлях, який ви хочете. Можливо, ви думаєте, що ви показуєте свою силу. Але це бульфіт! Ви слабкий, задуманий і нарцистичний тип!
Я спробував об'єкт, але нехай мене не буде. Він сказав, що через неповторне почуття самоімпортажу, я ніколи не переповнила одне завдання в моєму житті. Я був вражений, з якою він говорив. Але всі його слова, звичайно, повністю відповіли правді, і це не тільки небезпечне мене, але і сильно відлякало мене.
«Сенс самоімпорту відноситься до того, що треба позбутися від», - сказав він. й
У християнській релігії гордість є однією з смертельних гріхів. І я повинен сказати, не без причини. Це гордість, почуття самоімпорту, що викликає страждання і хворобу, часто невиліковний, а також смерть. Наречена є джерелом всіх шкідливих думок і емоцій. Після того, як людина кладе себе над кимось або нижче, він починає засуджувати, зануритися, роздратувати, зробити претензії. Почуття перевершує оточуючих, приступає до зарозу і прагнення до приниження (за словом, думкою, знежиренням). Відчуття самоімпортажу генерує величезну підсвідому агресію, яка потім перетворюється на себе автора.
Це почуття означає прагнення людини ставити себе, його розум, його мудрість над Всесвітом, Богом, над яким-небудь або будь-яким в цьому світі. Пишна людина не може і не хоче приймати травматичні ситуації в житті, тобто ті ситуації, які не відповідають своїм очікуванням. Він має власне розуміння світу, і він вважає, що це найправдивіша і найкраща. Він прагне підірвати світ навколо нього, часто через насильство. Таким чином, будь-яка невідповідність своїми ідеями про те, як повинен бути світ, викликає у своїй душі стрибок агресивних емоцій: небезпечна, невдоволення, ненависть, контемпт, заздрість, жито і т.д. Це, в свою чергу, призводить до різних захворювань і смерті. Наречена – це почуття внутрішньої переваги над іншими або, навпаки, приниження себе. Це перш за все, результат відсутності розуміння істинного місця в Всесвіті, мета в цьому житті, а не усвідомлення мети та сенсу життя. Виявляється, що вся енергія витрачається на прямий або непрямий доказ їх прави, на боротьбу з світом по всьому світу. Уявіть, що клітина починає боротися з цілим організмом і захищати свої інтереси, незалежно від інтересів всього організму. Чи потрібно організму таку клітинку? Чи може клітина диктувати свої умови організму? Ноп. Тіло буде прагнути позбутися від неї, інакше така клітинка перетвориться в ракову.