1,1 км Почати невеликий - нормально. Подрібнювач заповнюється поступово, знизиться на краплі. Кожен майстер був колись аматором. Ми всі починаємо невеликий, не нехтуємо невеликими. Якщо ви послідовно і пацієнт, ви досягнете успіху. Не можна втрачати на ніч: успішність приходить до тих, хто хоче розпочати роботу, доки не заповнюється.
2,2 км Думки є матеріалом. Наша свідомість - все. Ви стаєте те, що ви думаєте. Якщо людина говорить або виступає з поганими думками, він загиблий болем. Якщо людина говорить або виступає з чистими намірами, щастя слідує йому, що, як тінь, не залишить його. Щоб жити правильно, потрібно заповнювати мозок думками «право». Правильне мислення буде робити те, що ви хочете; неправильне мислення зло, що з часом знищить вас. Все неправильне Якщо зміни розуму, буде неправильно
3. У Про нас Холдинг гнів у себе, як захоплення гарячого вугілля з наміром кинути його на когось ще, але ви будете його горіти. Коли ви ви ви видалите тих, хто в ув'язненні непривабливості, ви звільнити себе від цього тюрма. Ви не можете пригнічувати когось без пригнічення себе. Вчимося прощати. Вчиться прощати швидше.
4. У Ваші дії Для того, щоб розвиватися, необхідно діяти, щоб швидко розвиватися, необхідно діяти щодня. Слава для всіх, але тільки тих, хто постійно вчиняє його. Як казка йде, «Діє кожен птах глистим, але не кидає його в гніздо». «Я не вірю в долю, яка падає на людей, коли вони діють, але я вірю в долю, яка падає на них, якщо вони не діють. й
5. Умань Спробуйте зрозуміти. Ми припинили боротьбу за правду, ми розпочали боротьбу за себе. Спочатку спробуйте зрозуміти, і тільки потім спробувати зрозуміти вас. Ви повинні зробити краще зрозуміти точку зору іншої людини. Послухайте інші, розумійте свою точку зору, і ви знайдете миру. Зосереджуйте більше, ніж бути правими.
6. Жнівень Збийте себе. Краще перемогти себе, ніж виграти тисячі битв. Тоді перемога твої. Не можна приймати з вас ангелами, демонами, небесами або пеклами. Щоб перемогти себе, необхідно підкорити розум. Ви повинні керувати думками. Вони не повинні бути такими морськими хвилями. «Я не можу керувати думками». Подума приходить, коли вона хоче. Для чого я відповідь: Ви не можете заборонити птах, щоб літати над вами, але, безумовно, ви можете запобігти його від виготовлення гнізда на голові.
7. Про нас Жива гармонія. Harmony поставляється з Не дивлячись на її зовнішній вигляд. Не дивлячись на те, що може бути тільки в серці. Нерідко ми можемо шукати зовні, щоб відволікатися від правди реальності. Правда полягає в тому, що гармонія може бути знайдена тільки в межах себе. Гармонія – це не нова робота, нова машина, або нова шлюб; гармонія – це спокій в душі, і вона починається з вас.
8. У Дякую. Якщо ми не навчимося, ми не витрачаємо багато часу, і якщо ми втратили час, ми принаймні не хворіли, і якщо ми робили, ми не вмираємо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не буде настільки песимістично, що за хвилину, навіть коли ви боїтеся, ви не зможете реалізувати десять речей, які будуть вдячні. Не всі кинуться в цей ранок, а деякі палички за останній раз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Щиро дякую!