Боротьба з неправильною парковкою (32 фото)

Активісти проти неналежного паркування.

4654677

Інструкції для початківця бійця з грубістю на дорогах
1,1 км Візьміть стікери, другу з камерою, і вирушайте на вулиці.
2,2 км Знайти автомобіль, який заважає пішоходів або інших водіїв:
- припарковані на тротуарі
- стоячи на пішохідній перетині
Інтерфермент з громадським транспортом
стоїть в другому ряду і заважає проходження транспортних засобів
3. У Дивись, чи є водій за кермом:
- якщо ні, приклеїти приклейку на вітрове скло з боку водія. Зачекайте водія, щоб приїхати. Зробіть свою реакцію і поясніть нашу позицію.
Якщо автомобіль має водій, підійшов до нього і помітно пояснив, що він припаркував некоректно і порушує інших людей. Пропозиція для парків
правила. Якщо він не залишає, знову, помітно попередив його, що ви наклеїте на нього стікер. Якщо він не залишає - приклеїти стікер на вітровому суші, з
сторона водія. Тримайте склеювання до тих пір, поки він пішов.
4. У Поставте відео в інтернет

Це інструкція активістів руху «Наші» (версія 2.0) сьогодні з квитанцією на додаток до знакової наклейки «Я не піклуюся про всіх». І парк, де я хочу для всіх.
І пішли люди на вулиці.

Р

Все почалося з тривалої підготовки. На Пушкінській площі, на якій сьогодні, звичайно, дачники
Вони не пішли в лікарні, встановлені плакати, екран і столик для рукоділля вивісок і мемосу.

"Ми почнемо протягом п'яти хвилин. й

Незабаром були ознаки і наклейки.

Люди підкреслилили, але розподіл не почав. Ми чекали на пускову програму «Наші», який дав інтерв’ю для багатьох журналістів.

А ось він!

Швидко пояснили аудиторію, чому приклеюються наклейки на виворітних паркувальниках і випадок, відварені.

Починали ручні знаки.

За попереднім записом ім'я, ім'я та номер телефону в списку.

Тоді є захисники правосуддя...

Р

Габаритний зображення

Я повинен сказати, що більшість учасників були дуже молодими і жіночними. До питання «дівчина, не боїться, що вони будуть збиті», вибрані бійці для пішохідних прав відповіли «похилого страху, але так далеко не було ніяких випадків».

Нарешті, наклейки були передані до першої групи, і хлопці вирішили вирушати в пошуку шкідливих захватів трафіку.

р.

Ось перша жертва. Вони діяли строго відповідно до інструкцій. Вони попросили водію переїхати на інше місце.

р.

Я думаю, не повністю розумію, чому так багато людей зібралися на своєму машині, а журналісти поховали мікрофони і камери у вікно.

Незважаючи на те, що інструкція призначає зв'язок з водієм, наклейка приклеюється на порожні автомобілі.

р.

І деякі за персуасивність і два.

Проходячи громадським транспортом, дивляться з затвердженням.

Навколо перших скотчових вагонів пройшла спонтанна прес-конференція.

В одній точці я залишила основну групу стікерів і вирішив піти з іншої на наступну вулицю. У зв'язку з тим, що хлопці вийшли куди-небудь, далеко, і в цей час було відчуття – Нашистов затримали поліцейських!