Макдональд всередині (23 фото)

Блогер відвідав McDonald’s з внутрішньої сторони.
Дуже цікавий тур!

Ми пішли на Макдондондонську на куті Невський і Рубінштейна. Всередині ми зустрілися Тетяна Смірнова, яка провела екскурсію.
Попередньо полотнища нас в цих робах, сітках на голові і туфлі на ногах:
Я в основному взяв фотографії, а іноді я слухав всіх найцікавіших речей, тому я буду писати тільки те, що я пам'ятаю.
Валком в офісному просторі
Одним з офісних приміщень ресторану є міні-лазурний зал, в якому цвіль промивається в пральній машині, сушених і співробітників вже пропрасують її.

р.

Кожен слухає Тетяну.

Пристрій для запису робочого часу. Для зміщення можна відпочивати за півгодини (неприпустимий відпочинок) і два часи від 15 хвилин.
Усі зміни відрізняються. Багато студентів працюють, тому найоптимальніший графік, який зручно, особливо влітку.

Ручна мийка сувора. Визначте, що в McDonald’s діє 10 правил, які потребують всіх співробітників, щоб мити руки. В цілому, це звичайні і прості правила гігієни, які повинні знати кожна людина, і ознака так, щоб в іржі робочого дня вони не забувати про це.

Великімак бункери

З миттям посуду теж все зневоднено, кілька ванн, а точніше три - перші страви поміщаються в першу ванну, тут я слухав те, що саме, хоча швидше за все, просто для миття, потім змивається в другому, а в третьому дезінфікується, потім знову змивається. Для кожного етапу використовується посудомийна машина.
Так, більшість обладнання в McDonald's автоматизована і виготовлена з нержавіючої сталі.

Тут ми на кухні. Всі хлопці сказали, що hello нам прямо. Атмосфера в команді на рівні, все дружно. Коли хтось пішов на обід, персонал захотів приємний апетит.

в антіпігментації патрусів гамбургера починається підготовка, щоб говорити, начинки для сендвіча - овочі, все з «Біла Дача» (і самому такому використанні), соуси - Хайнц, сир - Гочленд, в цілому - все, що купується додому

І це великий Mac скидання :
До речі, всі сирі м'ясні напівфабрикати приймають тільки з одноразовими рукавичками, щоб сирі та готові вироби не потрапляли в контакт між собою. І вони зберігаються тільки в замороженій формі і не розморожуються перед смаженням, щоб зберегти якість м'яса. М’ясо Макдональда – 100 відсотків м’яса – яловичина або свинина, курка McNuggets – не соя, тільки курка і хліб, а в Філе-ау-Фіш – найбільш натуральна риба.

Я не хочу спробувати щось на місці, це було смачно.

495061

На стінах повісити постери з точно пофарбованою послідовністю приготування різних сендвічів.

На лівому – наша гіда, Тетяна, яка керує цими та іншими ресторанами McDonald’s.
Дуже цікаво. Зроблено кар’єру в мережі McDonald’s і не збирається зупинитись.
До речі, були випадки, що кар’єрне зростання від простого працівника до директора ресторану 2.5 років. Менеджери та директори по заробітній платі, їх розмір не розповіли нас:
Звичайні працівники отримують RSP на системі 80 рублів. / год. + багато бонусів, бонусів, стипендії.

«Міні-фабрика» для виробництва лимонадів (кола, фантазій і т.д.) називають мультикс. Система дії, як сифон – газ і сироп, тільки в більш сучасному трактуванні. Я просто не збираю його, це кола в сиропі? А на чорній трубі звідти напої приходять на машини ближче до лічильників.
Як для коктейлів і морозива, чесно: Я використовував, щоб думати, що все було зроблено з спеціального концентрату, порошкові цукерки. І як виявилося, все просто - молочна суміш для морозива і коктейлів - молоко, вершки і цукор.

Габаритний зображення

Наприкінці туру ми «збережемо» відпочинком персоналу на другому поверсі. Кормові безкоштовні (шокові сендвічі), ви можете зробити свій власний

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.