Олімпійські ігри в Сочі, підготовка та будівництво (38 фото)

І, нарешті, сталося з доповіддю про подорож на Олімпійські місця Сочі. Прес-служба ОК РФ надала нам мікроавтобус і перш за все ми пішли на Олімпійський парк, який будується в Долині Імерети. Румори і богип навколо спорудження в Сочі були в достатку, і я дуже хотів подивитися на будівництво власними очима, притулок під наглядом політу прес-служби організаційного комітету.

р.

р.

Прийняття на будівельну ділянку Олімпійського парку непросто. Контроль надходженням на будівельний майданчик суворий і нагадує переправу державного кордону.

Важкі вантажівки навіть блиск через цю мобільну установку.

Що буде виглядати арена після завершення будівництва можна побачити на малюнку на початку цього звіту. Це те, що воно схоже на 20 травня цього року.

Велику льодову арену тримають 12,000 глядачів. Це називається музеєм тут.

У цей день робота була проведена на декількох їдальнях будівлі. На перший погляд люди здавалося мало. У верхній частині робітники збирають опалубку для заливки бетону, внизу - жінки в шоломах покривають тріщини і дефекти в бетонних плитах.

314793

6570645 Габаритний зображення

Ведуться роботи, які не вимагають спеціальних кваліфікацій, які виконуються готелем з Азії. Судячи бесідою і зовнішнім виглядом, Tajiks. Я запитав, скільки вони були оплачені, і вони сказали, «від 15 000 рублів». Я вірю. На території олімпійських будівельних майданчиків періодично затримали виплату заробітних плат, але, як я розумію, це стосується всіляких «за межами» будівництва, не безпосередньо пов’язаних з спортивними об’єктами – будівництво будинків для переселення, наприклад. Все залежить від підрядника. Великий льодовий арена побудований НПО Мостовиком

до 1 2 3 4 5+

3610Р. 4200Р.

999 р.

У цьому місці з’являться фотографії будівництва Олімпійського стадіону, головної будівлі, де відбудеться відкриття та закриття Олімпіади 2014 року. Але я не маю таких фотографій – на місці, де фундамент будинку повинен вже стояти, люди живуть, які не хочуть залишити рідні місця і піти, де вони будують житло в поверненні. Ситуація є складною і дуже неоднозначною. Не секрет, що основним джерелом доходу для жителів Сочі є оренда житла. У долині побудовано десятки тисяч метрів такого житла. У селищі можна побачити п'ятиповерхові готелі, які регулярно подаються власниками. Щоб залишити таке місце для багатьох засобів втрати життєдіяльності. Для таких сімей побудовано достатнє житло, але багато людей не люблять його з різних причин. Існує ще одна сторона проблеми - іноді власники три- або чотириповерхових документів будинку прикрашаються як якщо на цьому місці стоїть невеликий одноповерховий хата. За офіційними документами для власників житла такі міні-готелі пропонують пересуватися в інше місце і отримати таку ж кількість метрів, як вони вказані. Як бачите, це трагедія. У той час як ці питання вирішуються, будівництво не збирається поруч з Великою льодою Арена, до с. Великої льодової Арена. Тепер ви можете побачити, що Олімпійський стадіон:

13 990 Р

Я помітив робітників на дні їдальні і просив дозвіл на виїзд після закінчення нашого туру.

кухар нехай мені в ірф. Почнувся час, і робітники переповнені в поході, чекаючи бути втілені.

Зроблю свій шлях до меню, щоб подивитися на асортимент та ціни.

Будівельники 2014 Олімпіади.

Потім підійшов місце, де Інгеоком будується арена для катання. Цей стадіон після гри може бути демонтований і прийнятий до того, де він корисний (Я відразу пам'ятав жарт про стрілку). "Не корисно..." Будівельники ковзання в цьому моменті були в лінії в їдальні, тому тут нічого не було.

7439516

Транспортна проблема в цих місцях є однією з найсерйозніших, тому залізничне і автомагістраль побудовані з Олімпійського парку через аеропорт Красній Поляна, де будуть проходити гірськолижні змагання. Будівля є грандіозною і дуже дорогою.

р.

Складні міські умови, в яких побудовано шосе, добре видно на цій картині, яку я взяв з вікна посадки літака. На лівому березі р. Зимти буде одностороння залізниця з вставками з двома треками, а поруч - дволанцевим шосе. Для цього тунелі розрізають по скелях, до одного з яких ми пішли.

На фото показано ще одне диво німецького технічного генія: Herrenknecht-13210 тунельний щит. У Німеччині замовили щит, спеціально для будівництва Олімпійської доріжки і призначені для будівництва найбільшого в діаметрі (13 метрів) і довжиною (3169 метрів) автомобільного тунелю Олімпійської доріжки.

Змонтований годинник на 8 тижнів. Загальна вага комплексу становить півтора тис. тонн, довжина становить 80 метрів.

Звісно, кожен вирішив тісні строки будівництва доріжки – такий щит, як я розповіли, підвищить швидкість будівництва в порівнянні з традиційними гірничодобувними комбайнами десять разів. Швидкість підйому від 100 до 300 метрів на місяць.

Після налаштування щит повинен пройти кілька десятків «гуарантій» метрів. Дотепер існує команда фахівців з виробничого заводу.

На скелях не тільки загибель, що робить тунель в ній, але і відразу кладуть бетонні труби по діаметру. Космічна гармата на правому праві - це свердло для збирання скеля.

У щитовидних лініях поверхня тунелю з трубками і для переміщення, відштовхує їх за допомогою гідравліки.

р.

Зубки доставляються на місце укладання за допомогою крану з вакуумним сосем. Вага однієї такої бетонної плити становить 11 т.

А потім ми пішли на місце, де знаходиться гора карусель. У верхній частині за допомогою трьох підйомників, відвертий чай з млинцями в кафе Сугроб, зійшов і поїхав назад до Сочі.

р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное