Життя в деревах

Вони живуть в деревах, зношують листя банана, захоплюють дикими боями і практикують канібалізм. Караваї є одним з найцікавіших та унікальних племен для антропологів та інших дослідників.

Група мисливців, які проживають у віддаленому індонезійська лісі, вважається першою офіційною племеною, щоб жити на деревах. Ковайське плем’я з східного регіону Індонезії живе в деревах, говорить про свою власну мову і виживає полюванням і збором. Членство племени Kowai стоїть на сході в будинок. (РЕУТЕРИ)

р.

Група мисливців, які проживають у віддаленому індонезійська лісі, вважається першою офіційною племеною, щоб жити на деревах. Ковайське плем’я з східного регіону Індонезії живе в деревах, говорить про свою власну мову і виживає полюванням і збором. Членство племени Kowai стоїть на сході в будинок. (РЕУТЕРИ)

5202234

Члени племени вміло піднімаються сходи на їх дерев'яні будинки, які розташовані на висоті, іноді до 50 метрів від землі. Будинки будуються на різних висотах в залежності від того, як добре власник будинку отримує разом з його племенами. Зовнішній вигляд пустого будинку дерева. Фотограф на висоті 50 метрів. (GEORGE STEINMETZ/CORBIS)

Плем'я добре промиває і добре риба. Членство племени Kowai провадить юну касоварію, вбиту в тінці. (GEORGE STEINMETZ/CORBIS)

Списки Kowai використовуються для різних типів прей і мають різні імена. Велика загострена стрілка в центрі виконана з капустильної кістки і використовується для знищення людей. Списання на ліву з чотирма точками наконечнику використовується для риби, верхню грушю для замочок, а з широким бамбуком, що закінчується на диких борах. (GEORGE STEINMETZ/CORBIS)

До кінця 1970-х рр., коли антропологи почали вивчати дане плем’я, ковай були ненависті існування інших людей, крім їх племени. Людина з племени Kowai несе кам'яний осей над дерев'яною палубою через затоплену ділянку лісу. (GEORGE STEINMETZ/CORBIS)

Плем'я практикувала канібалізм, але антропологи стверджують, що після їх введення в зовнішній світ практика припиняється. Корови їсти м'ясо диких борів, оленя, саго і бананів. На фото: жінка з племени Карава обробляє кору пальми сага в крохмаль їжу, супроводжуючи практично будь-яку страву. (GEORGE STEINMETZ/CORBIS)

р.

Тільки кілька членів племени можуть читати і писати. Під час перепису було опитано 2 686 осіб за допомогою перекладача. Якби вони ще живуть в кам'яному віці. Не носити одяг і жити в деревах. Фото: Бомберджек бджолиний личинок. Саго дерева розрізають 4-6 тижнів до сходу і залишають на гнилі в тампонці, де вони заповнюються цим личинкою. На відповідному етапі розвитку личинок (4-6 тижнів), дерева «відкриті» з кам’яним вісником або гострим стеблом. Ці жуки є улюбленою стравою, вони зазвичай їдають як сиру, так і смажену. Дуже смачна страва. У ковайному світі, де білок страшний, ці буряки є одним з декількох важливих джерел жиру. (GEORGE STEINMETZ/CORBIS)

«Так, що ми знаємо їх, їх кількість і їх життя, вони більше не будуть ізольовані. Ми зробимо все, щоб забезпечити, щоб ці люди мають доступ до освіти і медицини, як і всі інші індонезійці, - сказав голова статистичної індонезійці. На фото: людина сходить з залізного дерева, збиваючи гнізда чорних мурах, які служать йому як рибний приманка. (GEORGE STEINMETZ/CORBIS)

Саго ритуальні хости стоять в колі і обмінні бігові атаки з гостями (не знімні) перед входом в будинок, де буде проходити бенкет. (GEORGE STEINMETZ/CORBIS)

У лісі готують ласощі, де вона була спіймана. (GEORGE STEINMETZ/CORBIS)

Група хати, що належить клану трьох братів, що мешкають в цьому розтяжці лісу. (GEORGE STEINMETZ/CORBIS)

1 990 Р

Людина працює на даху деревного будинку. (GEORGE STEINMETZ/CORBIS)

р.

Будинки ковайського племени в лісі біля міста Мераука, в індонезійська губернії Папуи.