Вентилятори радянських автомобілів (6 фото)

Власники Жигуля розповідають, де вони знайшли їх низькоріддер, скільки витрачають на обслуговування на рік, і як інші драйвери реагують на це.

Іван, 28 років, архітектор - ВАЗ 2101 1978

Про нас
Афіша
Вартість:
в 2006 - 25 тис. рублів
Обслуговування:
близько 10000 року
Максимальна швидкість:
130 км/час
Інший автомобіль:
Kia Ceed

У цій машині я відчуваю себе дуже добре і не маю комплексу про водіння старого радянського автомобіля. Я приводжу, коли я не можу йти.
Хуррі і коли він не занадто гаряча зовні. Це перегріви, сидіння не найзручніші, але це всі квіти - тут в джемах на цьому стенді.
Насолода нижче середнього, щоб покласти його злегка. Автомобіль відреагує спокійно, але перед кожним запитом про те, скільки я продаю. Іноді сказав, що Дідусь
гараж коштує однаково.

691660

Стас, 26 років, робота "в офісі" - ВАЗ 2101 1977

Про нас
в Тульській області, село Крапівна
Вартість:
30 тис. руб.
Максимальна швидкість:
130 км/час
Інший автомобіль:
Отель Астра

«Це вихідний автомобіль. Всі, хто зустрічає на дорозі, плаваючи в посмішку і хвилі руки. Я насолоджуюся тим, що я підбираю його,
Якщо щось зламає раптово, буває рідко. Я походжу в гараж, вбити час, не пити пиво на лавці в домашніх умовах.

Володимир, 22 роки, Звуковий оператор – ВАЗ 2103 1974

Про нас
Я отримав від мого діда.
Обслуговування:
20,000 до 30,000 на рік
Максимальна швидкість:
130 км/час
Інший автомобіль:
Форда Scorpio

«Я дуже веселий, незважаючи на свій вік і пробіг. Я тільки приводу в найсвіжіші години. Дівчата в іноземних автомобілях приходять до мене на дорозі, намагаються
Я познайомлю тебе. Здавалося б, автомобіль не престижний. Ми плануємо подорожувати до Європи найближчим часом. Коли вони вийшли, ми приїхали, був хутор. Ми будемо.
захистила честь Росії та нашої автомобільної промисловості

Михайло, 19 років, студент за спеціальністю «Експертна математика і інформація» - ВАЗ 2101 1977

Про нас
Афіша
Вартість:
26 тис. руб.
Обслуговування:
20,000 до 30,000 на рік
Максимальна швидкість:
100 км/час
Інший автомобіль:
Іноді береться батьки Skoda Octavia Грос

«Мій автомобіль не означає перевезення, але засіб експресії. Я купив його, тому що я хотів щось оригінальне, щось незвичайне, що не часто.
Ви знайдете його на вулиці.

Цей автомобіль викликає позитивні емоції в інших автомобілебудах: нещасні випадки спалаху, п'яти, посмішки. Такий незвичайний, піднімаючи людей вгору
настрій, машина

Олексій, 30 років, підприємець - ВАЗ 2101 1980

Про нас
Про нас
Вартість:
39 рублів
Обслуговування:
10000 до 20 000 року
Максимальна швидкість:
120 км/час
Інші транспортні засоби:
БМВ 525, ГАЗ М-20 (Victory)

Я люблю класичний вигляд цього автомобіля. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Олександр, 25 років, Дизайнер – ВАЗ 2102 1978

Про нас
Афіша
Вартість:
20 рублів
Обслуговування:
немає
Максимальна швидкість:
110 км/час
Інші транспортні засоби:
Volkswagen Beetle 1972 і VAZ 2109

«Це дуже проста машина. Це низька і вона має тверду підвіску. Це як гончар. Нереальне задоволення.