1378
Віктор ІІ. Клервуант.
Паралельно з головою уряду, він дає осінній тур і наш Гурантор сам по містах і селах його величезної і рясної землі. Тому, щоб викликати робочий візит, в світлі того, що було зазначено в кліпі, мова просто не перетворюється. Але як красиво він сказав! У нас є і деякі старі українські традиції! Я просто привітав! Чоловік. Вони говорять про поп-кризу, підривні жарти, благ, благ, благ. Ось чудовий приклад від життя. Що дивовижне почуття гумору. Які свіжі, незвичайні жарти і жарти! Вдих свіжого повітря. З нічого, від звичайного тексту людина народжує інший шедевр літератури. Ви можете сказати. Вчимося. Я не знаю, в якому часі і чи, за принципом, оголошений «просіяний», але я просто впевнений, що у нас є невичерпний потік позивності в найближчому майбутньому. Для гідного лідера і команди, щоб відповідати. Продовжити і продовжити. І, де необхідно, глибше. Я хотів би, але, щоб спостерігати процес, описаний самим Віктором II, і дотримуватися більш традиційного, так щоб говорити, шлях, добре, я візьме слово для нього, що такий варіант доступний йому. Я сподіваюся і вірю, що він не залишить нас з батьками, і в той час навіть звичайні громадяни матимуть доступ до таких дивовижних можливостей. Федорович, ми віримо в тебе. Ви так само, Немає іншого способу.