Вона зберігає серфінг.

Її ім'я Данила Бурта, вона 25 років. вона живе в Сан-Дієго, Каліфорнія, і як і всі молоді її покоління, вона намагається весело провести час. Вона любить подорожувати, захоплюється екстремальними видами спорту, йде на концерти, спілкується з друзями, але всі розваги дають їй трохи складніше, ніж відпочинок – Даніель не має правої ноги.

Важко писати і розповісти про це голосно, оскільки російська мова не готова до спокійного обговорення таких проблем. Всі слова про ампутацію, протезування та інші обмеження звуку та ненатуральні, ми мовчить про такі проблеми. Американський мозок трохи відрізняється – Даніель спокійно розповідає про те, що сталося з нею і як вона справляється з цією проблемою. Крім того, вона навіть хоче говорити про це, щоб показати інших, які навіть з такою серйозною травмою, людина може існувати повністю і щасливо.

доб.

Покажіть мені, чому у вас є протез?
Близько 6 років тому у мене був мотоцикл пригоди і втратив ногу.

Як довго ви були серфінгу?
Про два роки.

Так ви почали їздити без ноги. Чи складно?
Так, основною проблемою було винахідити протез так, щоб він дозволив ковзати. Моє протезування було штучним коліном спочатку, але зараз не потрібно. Ми провели багато часу в воді, щоб дізнатися, як повинна працювати штучна нога, і в кінці ми це робили!

р.

Як ви навіть придумали про початок поїздки?
Я виріс в Нью-Джерсі на океані, і я просто люблю хвилі. Після нещасного випадку, я не міг потрапити в воду, і це було дуже розчарування - Мені потрібно регулярне протезування, щоб принаймні почати плавання.

Але чому ви починаєте катання так пізно, коли всі серфінги ковзали з раннього дитинства?
Я не маю достатньо грошей, щоб купити собі серйозні дошки і дійсно їздити хвилями, тому я був зміст з панеллю. Так, я лежав перед ДТП.

Скільки людей ви знаєте, хто серфінг з протезом?
Я не маю коліна і я знаю одне захоплення з такою ж травмою - він живе в Бразилії і дуже добре ковзає.

Що робити інші види спорту?
На додаток до серфінгу, я також ковзаю, сноуборд, плавати - Я взагалі люблю спорт.

Ви відчуваєте, що у вас є більше труднощів, ніж інші?
Я, але ви просто повинні його використовувати. Наприклад, коли ви їдете на серф, ви повинні зробити певну кількість руху, щоб стрибати на дошці. Я повинен зробити більше кроків, тому що я не відчуваю ногу, але це просто справа навчання.

Як люди реагують, коли ви бачите
Я думаю, що мої зусилля і моє катання надихають людей, щоб зробити щось нове, щоб вони знали, що вони можуть зробити більше. Зокрема, люди, які позбавлені ніг або зброї розуміють, що вони не так обмежені, як вони думають.

216150