Знамениті весілля в 2010 (15 фото)

Зірки святкування дня весілля влітку.

Країна музики зірка Carrie Underwood, 27, і хокеїст Майк Рибер, 30, прив'язав вузол 10 липня 2010 року в присутності 250 друзів і родичів. Згідно з виданням ЛЮДИ, церемонія нагородження класичної музики та переходів з Біблії. 20 грудня займалися рибальство та піддону. У березні в інтерв'ю з журналом «ЛЮДИ». Каррі заявив, що через зайнятий розклад роботи пари, вони будуть витрачати час на бродіння між будинкими в Нешвіллі і Санкт-Петербурзі, Онтаріо. (Jason Merritt/Getty Зображення)

Іспанські актори Penelope Cruz і Javier Bardem були серед сімей з оскарженням після приєднання до долі в Багамах у липні 2010 року. У 2007 році пара почала свої відносини, і це їх перше подружжя. Cruz, 36, виграв академію премію в 2009 році за її підтримуючу роль в фільмі Vicky, Христина, Барселона. Бардем, 41 отримав статуетку на рік раніше за «Ні Країна для Старих чоловіків». (Getty Зображення)

Телеведучий La Vazquez і Денвер Nuggets баскетболістка Carmelo Anthony одружився 10 липня в Cipriani, 42-й Вулиця в Нью-Йорку. (Jason Merritt/Getty Зображення)

10 липня в віллі D'este в італійському містечку Комо, далеко від цікавих очей. Представник Красінського підтвердив весілля і додав, що Блект був одягнений класичний кремовий плаття і походився до коронки на весілля. Красінські, 30 і Blunt, 27 почали знайомство в 2008 році і займалися серпень 2009 року. (Jason Merritt/Getty Зображення)

75577772 км

Принцеса Мартін Лоуренс і його загальна дружина Shamika Gibbs також одружений 10 липня 2010. Дочки Амара, 7, і Ліана, 9, а також дочка Лоуренса з першого шлюбу Ясмин, 14 були наречені. Лоуренс, 45 і Gibbs, 35, відсвяткували святкову подію в тісному сімейного кола. (Gregg Deguire/WireImage)

Меган Фокс і 90210 зірка Brian Austin Green були одружені 24 червня 2010. (Phil McCarten/AP)

16 червня 2010, Харрісон Форд і Каліста Флокріарт заміжня в Санта Фе, Нью-Мексіка. Церемонія відбулася в особняку губернатора, під керівництвом Голови Білла Річардсона. (Frazer Harrison/Getty Зображення)

Актриси Jane Lynch і lara Embry, відомий на телесеріалі «Glee», одружений 6 червня в ресторані «Блакитна гончарка» в Сундленді, Массачусетс. Джон Фурнесс / WireImag

Beverly Hills 90210 зірка Ian Ziering, яка зірвала в 2007-му Танці з зірками, одружений Erin Christine Ludwig в Ньюпорт-Біч, Каліфорнія 28 травня 2010 року. (Michael Buckner/Getty Зображення)

Alanis Morissette одружений рапер Mario Tridway "Сулея". 22 травня 2010 р. відбулася урочиста церемонія закриття. «Я хочу поділитися хорошою новиною, яку мій хлопець Souleye і я одружений», - написав Аланіс на Twitter. Я сподіваюся, що ми живемо разом для відпочинку нашого життя. (Jason Merritt/Getty Зображення)

У Далласі, Техасі, 15 травня 2010 р. Пару було знайомство протягом 3 років, оскільки вони грали разом в 2007 році комедії Ten Inch Heroes. (Джасон Меритт/Getty Images)

р.

1 травня у відокремленому винограднику на північній Каліфорнії відбувся весілля актора та комедії Сеа Гріна та моделі Claire Grant. (Alberto E. Rodriguez/Getty Зображення)

Принцеса і Борат зірка Sacha Baron Cohen одружена австралійська актриса Isla Fisher, яка зірвала в суперечках Shopaholic, на невеликому синагозі в Парижі 15 березня 2010 року. За словами Народного журналу Ісла, дуже важливо мені, що це було красиве церемонія перед друзями і сім'єю. Але коли ви є громадською особою, зберігаючи секрет дуже важко. 19 жовтня 2007 року в Лос-Анжелесі породжувала дівчинку «Олівія Барон Кохен». (Frazer Harrison/Getty Зображення)

Вечеря сьогодні журналіст Emmy Robach і Melrose Place star Andrew Shue був одружений в Нью-Йорку 6 лютого 2010, наречений 37-й день народження. Церемонія на чолі з матіром Шу, парою обмінялися вушками власного складу. "Все було чудово ввечері, - сказав Робач. (Courtesy of Amy Robach)

Британський письменник і модель Софія Дал, 32, одружений співак і піаніст Джамі Калум, 30, в таємному церемонії в Нові ліси в Гемпширі, 9 січня 2010 року. Згідно з джерелами, наречена зносила слонове плаття Versace. Софі – онука дитячого письменника, відомого своїми книгами Чарлі та шоколадної фабрики та Матільди. (Ben Stansall/AFP - Getty Images)