Історія Ніную

У першій половині дев’ятидесятих років в історії абасака. Я був, як, тринадцять років. Просто в той час на TV-екранах маси почали спалахувати ебать супергерої. Chaknoris, jeckichans, vandamms, rambas і інші любителі красиві починати з, а потім обов'язково розподіляти некислих пустовиків для ворогів і інших детракторів. Але в цьому ряді був простий Pendos guy, Майкл Dudikoff, який також знаменитий фіер американський ніндзя. Для деяких наших громадян ця ніндзя сіла і займала кругову оборону у вежі так щільно, що ви, ймовірно, виберете удар до цього дня.

Паралельно з обструктивними і інформативними плівками про прийомні точки пустул, алкогольний напій «Кирилич» з'явився в продуктових магазинах. За допомогою одноразового використання в голові почалися такі гонщики, І якщо ви ебать цей чудовий еліксир весь час, то вежа відвідала такі таргани, які бази даних медичних історій будь-якого жовтого будинку здавалося б, підлітковий вік енциклопедії. На додаток до того, що нектар богів «Кірилич» мав властивість жорстокого поводження, а іноді неналежно зливається, вона мала іншу незступну перевагу - це було надзвичайно дешево.

Мій сусід, в якому славний час, дезінфікатор за фахом, клоуном, похилого віку, панчіх маленької людини Дядько Міша, швидко знайшов спільну мову з новим koryosh «Кирилич», а точніше, загальний, горло Дядько Мішина. Сніданок з ним, обід, вечеря і іноді навіть половина дня, сзуко, гурман в цілому все ще був. З тих пір, хто присмакував цей мменьєр в одному з його струн, дядько Міша часто виходила поза в неадекватному стані, в пошуках, щоб говорити, пригодницькі катаклізми і чоловічі катастрофи, я і мій комрад Денис спробував не пропустити своїх слухань, які традиційно закінчилися в самому тому, що немає реальності шоу.

Як тільки безперечно блукаючи біля будинку, наші заготовки з Денисом спійманим дядьком Міша в перехрестях п'яного в ас, які дивляться на «блакитний шведський стіл» на добу.
Так як дядько Міша працювала в машині для санітарії, Денис і я постійно збираю його зі свого шайного балансу розуму з крім «Асс-Берез»! Приходь! Щодня вечору. Тим не менш, реакція Дядька Миша не була повністю нормальною. Він не кинув камені на нас, не спробував зловити з нами, і не падають, подряпини носа. Він не подзвонив нам погані слова.

Увечері на телебаченні показані три частини американської Ninji. Звісно, для Дядька Міша, фільм був оксамитовим. Для нього був тантаmount до ефекту вибуху снаряду. Культиваційний проект. Ось Дядько Міша і виловив цей снаряд з його вежею, в результаті чого, очевидно, снаряд остаточно загорнув передню броню.
- Я, сини, не соромно! - раптом Дядько Міша посміхалася - Я ніндзя!
- Ви, Дядько Misha! Що ти ніндзя? – Денис, який буде вводити діалог.
до І реальна річ! Підсумкова підготовка! – швидко вступив до ролі дядька Міша і почав зцілувати руки перед нами, виразно оснащуючи нас з мертво бойовим мистецтвом, яким ми, панками, були за межами контролю.
«Я можу», - сказав я, намагаючись виглядати якомога простіше.
Справжню ніндзю можна підняти стіни! Для ninji, вам подобається, дядько Misha, п'яні два пальці на нозі, подарував здоровий спортивний інтерес у літніх «блакитних» ніндзя Денис.
- Тепер! - в очах Дядька Міша вогне спійманий вогонь і він практично ran Home.

Після того, як він повернувся через п'ять хвилин, ми зрозуміли, що він вже встигнути вигасити вогонь на очах з новою порцією Кириліча. Дядько Misha натягував на себе стару сорочку стоп-і-го з логотипом спортивного товариства «Динамо», сині гончарні колготки з гасінням, витікаючи коліна. Але найголовніше, він переніс кіготи з ним, пристрій, який електрики використовують для сходження стовпів. Фредди Кругер готовий до подяки! Починався відлік до іншої катастрофи.

Поставляючи ноги в цих дуже кігтів, Дядько Міша дивився на нас з неперевершеною перевагою, сказав: «Дізнайтеся, скраби, поки майстер живий!», і як останній мавп піднявся дерев'яним стовпом, на якому вулична лампа вішала.

«блакитний» ніндзя, рішуче і швидко сходження на висоту близько трьох метрів над рівнем землі. Денис і шукав Нінцдей-асистант з інтересами. Він повернув голову до нас, енергійно і агресивно загинув його глушеню. «Чи ебать?» попросила сходження і загинув руки знову з кленом фістом. Наступною другою, трахнув гору загубив його баланс, загинув руки на частоті тривоги. Верхня точка свого тіла відокремилася від стовпа і швидко почала описати в повітрі півколо вниз. Ніжки висівного воїна залишалися на місці, згортаючи дерев'яний стовп у кігті. Верхня частина тіла, що описує дугу, перетворилася на 180 градусів, з глухим звуком, так як якщо хтось кинув мішок щита з даху, трахнув на стовп. The fucking еквалайзер вішати вниз на the pole. - Фак, четвертий Дан! Чорний ремінь Ось ніндюцу! - Денис сміється.

"Блакитна" ніндзя, трахнув гупку на стовпі, кілька секунд думав, потім Аззі впало і зробив звук: "Yiıgy". Hule, ninja, motherfucker. Вони не відчувають больових відчуттів, особливо коли їх запобіжні кульки «Кирилич» затоплюють.

Він взяв ще десять секунд для чувака Міша, щоб сказати, "О, ебать." І він висить голову вниз. А ви все ще запитуєте, що таке пиво Falcon? Вечір, укуси, у груші.

Про долю Сенсей, які заплуталися як Negro на стрункому стовпі. Ми зателефонували сусідам, щоб врятувати п'яний гімнаст. Але ситуація для походу Дядька Міша знову стала крутою. І знову 180 градусів. До наших очей він виконав другу частину ебать Marleson Ballet. Зрозуміло, від того, що ноги його стали нестерпно болючими, обхопивши стовп своїми руками і почали спробувати звільнити ноги. Це, як одягає реальну ніндзю, йому вдалося зробити. Тепер нижня точка тіла рівноваги, де головка і руки, залишилися в місці, а ноги гутта-перча дядько Міша, розлучення до боків, знову описали дугу. Після того, як знову укладаний жовтий 180-градусний поворот, ніндзя тепер зустрічався з таблицею нептових яєць. Після цього з гігантом, від висоти метра, зробив аварійну посадку на землі, використовуючи хвостовик замість шасі.
«Ахуті», - сказав Денис і rusted, «для митця – 6.5, для техніки виконання – 7.0». Сидіння трохи на своєму дузі, бойові мистецтва гуру - сказав: "Дов, ебать". Потім він впав на його боці, закрив очі і пішов в заповіт і Медитація.

Я думав, що східний воїн перейшов на інший світ. Відразу побігти до свого будинку, до дружини висівки. Вона просто переглядала Мексиканське шоу. Новини, що її чоловік, безстрашний ніндзя дядько Міша, був просто паданий від лампипосту і може жертвувати себе бойовим мистецтвам, тому туманний і в той же час небезпечний її, що вона кинулася на сцену трагедії з гасінням сивини: "Ай-ай-ай, героїд поганий!" Зайдіть! Випивати паркан! Як довго ви йдете на нерви? Що таке трохи!

Займаючись на вулицю, дружина з голубого акробата побачила його досить живим, здоровим, п'яним, весело шукаючи над підкореною жахливою висотою.
до Що пекло вам до, старий девіл? О, ви чортів п'яний!
- сказав дружина, відпочиваючи руки з боків і погойди голову сумно.
- Ремонт скелелазіння, - тихо віджимається від кліща ніндюцу, невагомо закручуючи його сіру голову, подряпини її дупа через колготки, знеболюється надзвичайною посадкою.
- Виправити його! Ви бачили себе в дзеркалі, охолоджувачі? Приїжджайте додому, Antichrist! Дружина відповіла роздратованим голосом, що не переносить заперечень.

"Блакитна ніндзя", плетена кучерява, чемпіон ебать Паралімпійські ігри в гімнастиці, дядько Misha скуштована додому на шляху, змащуючи нам: "Що ви трохи бастарів, вже встигли шестерні?" Захоплюючий бітч!

Ось де завершився шлях воїна. Це кущідо. У другій половині дня ми побачили, що він загинув в ніндзя. У ванній кімнаті закопують дев'яницю.

Але незважаючи на те, що ніндзя воїн в Дядько Міша помер героїчно, Дядько Міша не перестала спалювати. У зв'язку з тим, що в результаті з’єднання, отриманого під час повітряного катастрофи, його знецінення навіть посилюється.

христина белла