1749
Міжнародний фестиваль Parkour у Харкові (23 фото)
У Харкові відбувся 5-й щорічний міжнародний фестиваль парків «Триденний день». Фестиваль включав виступи паркора, франчайзингових і племінних колективів, а також брекданських і хіп-хопу.
205614
Для парків було побудовано спеціальну конструкцію з висотою 3-поверхового будинку. Паркуристи піднімалися і стрибають з неї, роблячи деякісправи і акробатичні трюки
Політ
Фріран - це подолання перешкод на швидкості, які є перешкодами для нормальної людини:
Паркуристи на роботі
83374667
Р.
Паркурні команди на відпочинок. На фоні будівлі з яких вони стрибають
78190
Тоді на олімпійській системі відбувся триковий конкурс. Цегляна кладка як одна-на-одна гра. Є 2 паркурні працівники, перші замовлення вправа, наприклад, пара солі з підкладкою:), а другий повинен точно виконати замовлення, при цьому допускається додавати підсушені (елементи) від себе, і перенести перший в крутості акробатичних трюків. Кожен замовлення і виконує кілька разів. Три судді визначають переможця.
У фотографіях здається, що люди можуть літати:
р.
Переможець – практор, названий Zephyr.
Р
Місцевий телепереглядач хотів би інтерв'ю з парою разів:
Тоді з'явився розбійний бій. І знову, Олімпійська система, один
Я крутий. (Виставка футболки:)
Зверніть увагу на те, що літаючі сережки...
Один з суддів, які розбивають бойові судді:
А натовп дівчат, які зібралися, щоб подивитися на поломку. В домашніх умовах я бачив, що навіть вдалося позувати:
р.
205614
Для парків було побудовано спеціальну конструкцію з висотою 3-поверхового будинку. Паркуристи піднімалися і стрибають з неї, роблячи деякісправи і акробатичні трюки
Політ
Фріран - це подолання перешкод на швидкості, які є перешкодами для нормальної людини:
Паркуристи на роботі
83374667
Р.
Паркурні команди на відпочинок. На фоні будівлі з яких вони стрибають
78190
Тоді на олімпійській системі відбувся триковий конкурс. Цегляна кладка як одна-на-одна гра. Є 2 паркурні працівники, перші замовлення вправа, наприклад, пара солі з підкладкою:), а другий повинен точно виконати замовлення, при цьому допускається додавати підсушені (елементи) від себе, і перенести перший в крутості акробатичних трюків. Кожен замовлення і виконує кілька разів. Три судді визначають переможця.
У фотографіях здається, що люди можуть літати:
р.
Переможець – практор, названий Zephyr.
Р
Місцевий телепереглядач хотів би інтерв'ю з парою разів:
Тоді з'явився розбійний бій. І знову, Олімпійська система, один
Я крутий. (Виставка футболки:)
Зверніть увагу на те, що літаючі сережки...
Один з суддів, які розбивають бойові судді:
А натовп дівчат, які зібралися, щоб подивитися на поломку. В домашніх умовах я бачив, що навіть вдалося позувати:
р.