1327
Музей Телекомунікації у Франкфурті (34 фото)
Сьогодні ми відвідуємо Музей телекомунікацій у Франкфурті, Німеччині (музей für Kommunikation Франкфурт).
На стендах є такий спосіб, що відвідувач, який рухається по експозиції, має можливість спостерігати розвиток методів, засобів, форм зв'язку, розвитку людської цивілізації.
Знайти музей у великому місті не складе труднощів. Готель знаходиться на території музею.
Коли ми входимо, ми зустрінемо з футуристичною вершникою, як це.
І в лобі, це овець з телефонами замість голів.
Ціна вхідного квитка становитиме лише кілька євро. Повернемося всередину.
Більшість виставки присвячена історії постального розвитку. Передісторичні люди використовували голос, барабани, вогонь і дим, щоб передати важливу інформацію. З народженням письма інформація почала передаватися в письмовій формі, яка позначила початок поштового зв’язку.
Потрібні новини зустрілися месенджерами. Прогулянка першим,
Потім кінець.
Саме так виглядає постальний ріг, який подається сигналам прибуття пошти, пізніше став міжнародним поштовим символом, а також основним елементом логотипу Deutsche Post.
Багато пізніше почали використовувати інші методи доставки інформації.
- відео
Музей має цікаві колекції німецьких поштових скриньок різного віку.
поштові знаки,
різні листівки. Наприклад, карта Третього Рейха (в цей час більшість таблеток, знаків, планів і карт були чорними):
Наприкінці XVIII століття з'явився оптичний телеграф. Після того, як було переплановано електричним телеграфом і пізніше по телефону.
675139
Німецька телефонна коробка з 1927 р.
Колекція вуличних телефонних машин,
до 1 2 3 4 5+
колекції платних телефонів.
3-Walzen-Enigma зашифрований машинкою з 1936 року.
На інших стендах ви знайдете багато радіо і телебачення.
р.
1957 Аксорд Трансол Радіо Люкс.
Кубанська телевізійна приставка (1960/61) Я вже зустрівся з ним (див. пост на Радіо Берлін-Бранденбург).
80241
Я дізнався багато для себе в музеї, як перегляд відео про те, як листи сортуються і в кінцевому підсумку доставлені одержувачу. Про роботу Німецького поштового відділення. На верхніх поверхах є також інші виставкові зали (наприклад, експозиція експозиції Берлінського музею грошей, фотовиставки тощо). Я дуже любила музей і рекомендую всім.

На стендах є такий спосіб, що відвідувач, який рухається по експозиції, має можливість спостерігати розвиток методів, засобів, форм зв'язку, розвитку людської цивілізації.

Знайти музей у великому місті не складе труднощів. Готель знаходиться на території музею.

Коли ми входимо, ми зустрінемо з футуристичною вершникою, як це.

І в лобі, це овець з телефонами замість голів.

Ціна вхідного квитка становитиме лише кілька євро. Повернемося всередину.

Більшість виставки присвячена історії постального розвитку. Передісторичні люди використовували голос, барабани, вогонь і дим, щоб передати важливу інформацію. З народженням письма інформація почала передаватися в письмовій формі, яка позначила початок поштового зв’язку.

Потрібні новини зустрілися месенджерами. Прогулянка першим,

Потім кінець.

Саме так виглядає постальний ріг, який подається сигналам прибуття пошти, пізніше став міжнародним поштовим символом, а також основним елементом логотипу Deutsche Post.

Багато пізніше почали використовувати інші методи доставки інформації.

Музей має цікаві колекції німецьких поштових скриньок різного віку.

поштові знаки,

різні листівки. Наприклад, карта Третього Рейха (в цей час більшість таблеток, знаків, планів і карт були чорними):

Наприкінці XVIII століття з'явився оптичний телеграф. Після того, як було переплановано електричним телеграфом і пізніше по телефону.

675139

Німецька телефонна коробка з 1927 р.

Колекція вуличних телефонних машин,
до 1 2 3 4 5+
колекції платних телефонів.

3-Walzen-Enigma зашифрований машинкою з 1936 року.

На інших стендах ви знайдете багато радіо і телебачення.

1957 Аксорд Трансол Радіо Люкс.

Кубанська телевізійна приставка (1960/61) Я вже зустрівся з ним (див. пост на Радіо Берлін-Бранденбург).
80241

Я дізнався багато для себе в музеї, як перегляд відео про те, як листи сортуються і в кінцевому підсумку доставлені одержувачу. Про роботу Німецького поштового відділення. На верхніх поверхах є також інші виставкові зали (наприклад, експозиція експозиції Берлінського музею грошей, фотовиставки тощо). Я дуже любила музей і рекомендую всім.