1303
Музей Телекомунікації у Франкфурті (34 фото)
Сьогодні ми відвідуємо Музей телекомунікацій у Франкфурті, Німеччині (музей für Kommunikation Франкфурт).
На стендах є такий спосіб, що відвідувач, який рухається по експозиції, має можливість спостерігати розвиток методів, засобів, форм зв'язку, розвитку людської цивілізації.
Знайти музей у великому місті не складе труднощів. Готель знаходиться на території музею.
Коли ми входимо, ми зустрінемо з футуристичною вершникою, як це.
І в лобі, це овець з телефонами замість голів.
Ціна вхідного квитка становитиме лише кілька євро. Повернемося всередину.
Більшість виставки присвячена історії постального розвитку. Передісторичні люди використовували голос, барабани, вогонь і дим, щоб передати важливу інформацію. З народженням письма інформація почала передаватися в письмовій формі, яка позначила початок поштового зв’язку.
Потрібні новини зустрілися месенджерами. Прогулянка першим,
Потім кінець.
Саме так виглядає постальний ріг, який подається сигналам прибуття пошти, пізніше став міжнародним поштовим символом, а також основним елементом логотипу Deutsche Post.
Багато пізніше почали використовувати інші методи доставки інформації.
- відео
Музей має цікаві колекції німецьких поштових скриньок різного віку.
поштові знаки,
різні листівки. Наприклад, карта Третього Рейха (в цей час більшість таблеток, знаків, планів і карт були чорними):
Наприкінці XVIII століття з'явився оптичний телеграф. Після того, як було переплановано електричним телеграфом і пізніше по телефону.
675139
Німецька телефонна коробка з 1927 р.
Колекція вуличних телефонних машин,
до 1 2 3 4 5+
колекції платних телефонів.
3-Walzen-Enigma зашифрований машинкою з 1936 року.
На інших стендах ви знайдете багато радіо і телебачення.
р.
1957 Аксорд Трансол Радіо Люкс.
Кубанська телевізійна приставка (1960/61) Я вже зустрівся з ним (див. пост на Радіо Берлін-Бранденбург).
80241
Я дізнався багато для себе в музеї, як перегляд відео про те, як листи сортуються і в кінцевому підсумку доставлені одержувачу. Про роботу Німецького поштового відділення. На верхніх поверхах є також інші виставкові зали (наприклад, експозиція експозиції Берлінського музею грошей, фотовиставки тощо). Я дуже любила музей і рекомендую всім.
На стендах є такий спосіб, що відвідувач, який рухається по експозиції, має можливість спостерігати розвиток методів, засобів, форм зв'язку, розвитку людської цивілізації.
Знайти музей у великому місті не складе труднощів. Готель знаходиться на території музею.
Коли ми входимо, ми зустрінемо з футуристичною вершникою, як це.
І в лобі, це овець з телефонами замість голів.
Ціна вхідного квитка становитиме лише кілька євро. Повернемося всередину.
Більшість виставки присвячена історії постального розвитку. Передісторичні люди використовували голос, барабани, вогонь і дим, щоб передати важливу інформацію. З народженням письма інформація почала передаватися в письмовій формі, яка позначила початок поштового зв’язку.
Потрібні новини зустрілися месенджерами. Прогулянка першим,
Потім кінець.
Саме так виглядає постальний ріг, який подається сигналам прибуття пошти, пізніше став міжнародним поштовим символом, а також основним елементом логотипу Deutsche Post.
Багато пізніше почали використовувати інші методи доставки інформації.
- відео
Музей має цікаві колекції німецьких поштових скриньок різного віку.
поштові знаки,
різні листівки. Наприклад, карта Третього Рейха (в цей час більшість таблеток, знаків, планів і карт були чорними):
Наприкінці XVIII століття з'явився оптичний телеграф. Після того, як було переплановано електричним телеграфом і пізніше по телефону.
675139
Німецька телефонна коробка з 1927 р.
Колекція вуличних телефонних машин,
до 1 2 3 4 5+
колекції платних телефонів.
3-Walzen-Enigma зашифрований машинкою з 1936 року.
На інших стендах ви знайдете багато радіо і телебачення.
р.
1957 Аксорд Трансол Радіо Люкс.
Кубанська телевізійна приставка (1960/61) Я вже зустрівся з ним (див. пост на Радіо Берлін-Бранденбург).
80241
Я дізнався багато для себе в музеї, як перегляд відео про те, як листи сортуються і в кінцевому підсумку доставлені одержувачу. Про роботу Німецького поштового відділення. На верхніх поверхах є також інші виставкові зали (наприклад, експозиція експозиції Берлінського музею грошей, фотовиставки тощо). Я дуже любила музей і рекомендую всім.