Блоггер пише. Наступна розповідь
Я починаю з початку...
1 серпня вони прийшли з сім'єю в Домодєдово і, як звичайно, залишили машину в платній щоденній парковці, тому що вони вважали, що краще оплатити одну і половину тис. (за 3 дні) на парковку поруч з аеропортом, ніж поставити невідоме місце в місті і як мало... Плюс для таксі в аеропорт і назад ви подаруєте ще більше...
Коли ми повернулися, був великий сюрприз. Автомобіль без коліс. Це 18:00. Ми вирушили прямо до поліції аеропорту, поки мій батько поїхав на нові колеса. Як виявилося, поліція аеропорту Домодєдово не несе відповідальності за парковку. Викликав оперативне кримінальне розслідування та слідчість, голова безпеки. (про що вони охороняють) написав заяву. (хоча зрозуміло, що колеса більше не видно)
Ми говорили на голову безпеки і дізналися багато цікавих речей ... з 1 червня цього року охоронець був видалений з автостоянок, адже контракт з охоронною компанією розширився, і ніхто не замислюється про включення нового ... немає камер, таких як і ... і вартість, як 500 p в день, і залишається ... Юридично вони також мають все чисто (у нашій країні, перш за все, вони думають не про споживача, але про те, як видалити всю відповідальність). Паркінг платний, але не охороняється. Я маю на увазі, ми платимо за місце, а не безпеку. Є близько 1,200 автомобілів в автостоянці ... це 600,000 рублів в день ... без ризику, без будь-якої відповідальності ...
У цей день можна покласти 5 камер і 5 охоронців. Що б бути досить...
Це те, що ви можете побачити, коли ви приїжджаєте на відпочинок.
Р
р.
На фото ви можете побачити, що автомобіль намагався відкрити ... або що-небудь не вдалося, або для перегляду ...
3250Р. 3700Р.
І на цих колесах після 4 годин ми переїхали додому.