973
Пригоди Megavedra в столиці (17 фото)
Сьогодні в Москві відбувся черговий мітинг «Блакитної пряжки».
3343334р.
Як заплановано збирання відбулося на 12 годину в районі Воробей.
Учасники були в гарному настрої, спілкувалися і розповіли один одному захоплюючих історій.
Починався гонщик; вагони пішли на вул. Косигіна, на площі Гагаріна. Колонка очолювала Меведро, що символізує (я думаю) найвеличого головного.
р.
В рамках легкого нагляду за співробітниками ДПС.
1933-1910 рр.
У поліціях, які приїхали бачити захід, також в гарному настрої. Я не можу сказати вам, як він ate сніданок.
У квадраті вони все ще припинили «Лідер», але залишалися так само, як приємно.
Соон Меведро був отруєний на шляху, керуючись Садовим кільцем, що супроводжується дружніми "сліпими". Я врахував близько 40 автомобілів.
р.
Хочу відзначити, що багато власників автомобілів, похилого віку привітали колону, гойдалки і вив'язувати руки.
6911157
Габаритний зображення
р.
р.
3343334р.
Як заплановано збирання відбулося на 12 годину в районі Воробей.
Учасники були в гарному настрої, спілкувалися і розповіли один одному захоплюючих історій.
Починався гонщик; вагони пішли на вул. Косигіна, на площі Гагаріна. Колонка очолювала Меведро, що символізує (я думаю) найвеличого головного.
р.
В рамках легкого нагляду за співробітниками ДПС.
1933-1910 рр.
У поліціях, які приїхали бачити захід, також в гарному настрої. Я не можу сказати вам, як він ate сніданок.
У квадраті вони все ще припинили «Лідер», але залишалися так само, як приємно.
Соон Меведро був отруєний на шляху, керуючись Садовим кільцем, що супроводжується дружніми "сліпими". Я врахував близько 40 автомобілів.
р.
Хочу відзначити, що багато власників автомобілів, похилого віку привітали колону, гойдалки і вив'язувати руки.
6911157
Габаритний зображення
р.
р.