Кункемер на північ Таланда

У одному з сіл в Таїланді в одному з алей можна випадково зануритися на опіум макового саду. Є ще квіти, але є ціле ліжко з цими маками, вже злегка відрізати любителі наркотичних вражень. В той час як лоскотання в цьому саду, він випадково дивився в самотньому голоді, стоячи якось на відстані від доріжок. І ось що він знайшов:

З входу було щось дивне всередині, але після яскравого сонця вулиці складно зрозуміти, що це було.

Я все ще не бачив.

дерев'яні вироби дивних форм

Божевільна скульптура зі скляними очима

пердят

І щось ще більше знежирення, як курка в 1 год.

Проблема з цією рибою не зрозуміло.

камені

престол

Скляний

Ви навіть можете знайти пару boobs тут.

У будь-якому храмі, очевидно, божевільний художник під маком.

Весь багажник з сільським життям, якість

Остання дерев'яна незрозуміла річ, потім перемістіть на більш дивний експонат

До Я прийшов близько до нього, тому увага не була зосереджена на дивній річ в акваріумі, коли я прийшов негайно і не розуміла - в контейнері був своєрідний волосатий шестилегене подвійний ... враження кричить.

Може бути, це овець баранина ріпаку від макакака.

У будь-якому випадку він краще сидіти в цьому банку, ніж атакувати беззахисних громадян в темряві або що він зробив там протягом життя.

Ще одна баночка, я кажу, це чорна собака, але не факт.

Кункемер на північ Таланда р

А деякі консервовані продукти на зиму.

я ніколи не бачив такого величезного життя

свінгери

І в цьому хати ви знаєте, є така тиша і навколо занадто ... почуття, як в кіно, як пагорби очей, коли герой потрапляє в самотній будинок і там він знаходить на кухні або в підвалі може з усіма сортами очей і іншими асами.

Кункемер на північ Таланда р.

в цій банці з меншим сколопендра живе гігантською палицею, це істота, тіло якого схожа на палицю, тонкий і довгий, а з тіла однакові палички прилипають руки, ноги, голова в кількості 6 штук, і вона рухається повільно, потім швидко - диявола буде зрозуміти, що він має на увазі ... загальна довжина, коли він простягає свої кігти майже половину метра, щось як променує мантіс, побачив це на водоспаді в іншій провінції

Ось їх сім'я, як добре це те, що вони вже мертві.

Останні фотографії Кунсткамера, а потім я вийшов з цього непристойного місця, це красиві зовні, і я покажу вам пару картинок.

саджанці

там

дросельна машина: вода збирається з одного кінця, після чого виливається, так як вона зважить навантаження з іншого кінця (під навантаження рису в мішку або що ще потрібно змочити) і все повторюється знову, позапетковий рух машина

Ось дивний комрад в лісі, який з сайтом - поселиться річкою або струмком простих, іноді менше комарів, якщо вода тече, тому миття буде найпростішим генератором, як млин, і тригер може бути прикріплений до будь-яких потреб, і він пелюстки і щось там для композів 1 кВт

водоспад

У лунках є чітке почуття, особливо коштовності на праві на кожному ... але без значення, воно також красиве.

Ось тут.

У той час, коли дощ ще не почався, і вода була страшною, і тому гідний водоспад повинен бути в цьому місці.

Кункемер на північ Таланда доб. 4

Паяна - водозмія за місцевими переконаннями

(Так само русалки в тайському міфології)

Це те, що сад і навколишні гори виглядають як.

Головний фермерський колега попросив, де саме в вашому саду поп-опія, голова ферми сказав: «Ви там».

По суті, квітки опієвого маку не зосереджувалися надовго, а знизу можна побачити надрізи м'яти на вже вигнутій квітці.

Ось майже все від саду, ще кілька квітів.

Гора

572384

центральний знак, помітив тільки на виході

У мене також є фото з цієї області про амулети з тигрових пенісів, козячих ріжок та інших, можливо, я додаю пізніше, якщо хтось цікавить.