Фото існуючих об'єктів ППО були вільно доступні. Фотозйомки, зокрема, готові запустити ракети S-300 і не єдиний охоронець. Що відбувається в нашій країні? У нас є охоронці!
Цей ландшафтний живописець був... Побачає - ворота вигнуті, немає нівік, ні написів, знаків з часом роботи і перерви на обід ... Дріт все зрізаний і ржастий, не більше... Я зрізаю шлях. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
км
Я зробив. Дивись: є деякі ситні вперед, дорога заблокована.
Він прийшов ближче і дивився ближче: батько! Так, це універсальна радарна станція в положенні транспорту, і трохи далі - ще одна, в робочому стані, на універсальній мобільній вежі.
І на дистанції тривалі і радіорелейні антени rush в димний небо, і перехрещує повітряний простір материнської РЛК «Каста-2-2» ... Гарний все, собака!
Р.
Музей «Рабочий квартал Амури» Не один навколо вас – приїжджайте, що ви хочете. І музейники, скраби, ймовірно, з нагоди вихідних дружин під ковдрою лизати тіло.
Він прогулявся, подивився на, був здивований: дивний музей – всі експонати працюють, трансформатори нечітки, є другий радар Casta-2-2 (один на високій фермі далеко) раптом почав обертати...
Після ходьба минулого похованого будинку досить переконливий вигляд, наш природний коханець перевірив резервну копію дизельного генератора.
... і шукаю бінокулярних, які були ретельно взяті з ним, я зрозумів, що це ніколи не музей.
Р
Я гона йти, думав грибний пікір, я гона виходить тут швидко, коли я фарширований свинцем горіхами ... Він вирішив піти навколо, наїв. Він йде, не існує воріт, парканів, периметрів, ходових проводів, повністю цивільних дорожніх вітрів поблизу, літнього населення на їх ділянках вгору вниз... Зі святом! – знову будуємо в середині лісу.
Він не має світла світу, і він свіжий. А кабелі з неї повертаються до того, де наш фотограф просто покривається. І який характерний: спеціально для кабельного бетонного каналу, але обережний корпорал вирішив не покласти дроти в конусі, щоб не носити його в мирний час при війні.
Приїжджайте, куди ви хочете.
Туризм вирішив повністю піти в іншому напрямку, перевернувшись до 180 і відроджено. І тільки почали заспокоїти і забути про вас! - знову низькотемпературний периметр, залишки колишньої влади і деякі мозкові випромінювачі ...
... в якому, на більш детальному огляді, визначено низькочастотний детектор на вищезгаданому УПВ у варіанті з додатковим розділом.
«Бут ой!» думав наш герой, дивлячись на товари, що стоять стрункими рядами за зрубом. Це не ебать антени більше. На шляху до цього і може стріляти, напевно. ?
Але безперешкодно і без зусиль крокування над тим, що має бути периметр, приближаючи ближче...
... і шукаючи деталі, він зрозумів, що гості тут не можуть вітати, але вони не приділяють увагу їм.
А якщо так, то полокер вирішив, не варто ходити по території і оцінити бойову готовність нашої Русі? Після того, як платник податків переконаний, що він повністю захищений за гроші від супостатів, таких як Rust? Я пішов на прогулянку.
Військовослужбовці цього підрозділу знаходились заздалегідь, що ніхто не приїжджає на територію у вихідні дні (субота свята), і будь-який позашляховик є власним. Так вони скидають мирно або пішли на пиво.
... до будь-якого громадянина країни для перевірки запусків системи ППО попереднього покоління в декількох модифікаціях безпосередньо в стані бойового мита.
Ні про це не буде. Немає ознак «Не доторкнутися руки!» – тут ви повністю довірилися.
До речі, люди і армія РФ все ще об'єднуються: сучасні військові очищають територію навколо них з досить цивільним щитом не гірше цивільних. І ще краще: по всьому периметру цієї активної експозиції стежки розтоплюються, по яких солдати йдуть на ліс, щоб кинути сміття і ситу. Позиція холостки виглядає так.
Дивитися шлях через журнал? Подрібніть свої дупи з листом, витягніть реіту, крок - і ви вже в положенні частини!
В цілому кількість причепів по всьому периметру виходить за межі всіх розумних обмежень, але тут - найзагальніше. Напевно, вид локатора підсвічування і керівництва 30H6 сприяє комфортному виведенню.
316068 р.
З цією позитивною думкою, Грибний гриб Отеведової в жаху.
Ім'я Здавалося б, що зазначені факти є лише уявою письменника. Ор, скажеш, ізольований випадок - рідкісний потвор на хорошому тілі ППО Московської області. Ні, хлопці, майже всюди. Якщо немає гальмів, можна також витягти важелі (в іншому положенні, до речі). І якщо є злий непристойний, то будь-який компетентний грибник може зробити початок. Хоча, припустимо, що в олівцях немає олівців, то, звичайно, зрозуміло ...