Цього року Державна думка РФ ухвалила зміни до Кодексу адміністративних правопорушень, збільшуючи штрафи за порушення трафіку. Зокрема, кількість штрафних санкцій за водіння автомобіля з настоюванням не за ГОСТ збільшена від 100 до 500 рублів. 23 вересня 2010 р. введено в дію Технічні регламенти щодо безпеки колісних транспортних засобів та внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення Російської Федерації з цими змінами. Автор зацікавив питання: «Чи самі депутати вчинили закон?» І всі інші посадові особи та посадові особи. З цим питанням він відвідав паркувальні лоти біля Державної Думи, Ради Федерації, Генеральної прокуратури, Адміністрації Президента, Московської облдержадміністрації та Твершкової міліції.
Перша зупинка - парковка в Державній будівлі Думи.
Р
Нагадуємо, що цей автомобіль є заступником.
У справедливості варто відзначити, що близько половини автомобілів все ще порожні. Рада Федерації.
Р
Три мужчини на в'їзді Генеральної прокуратури. I-I-Yeah!
10233331
Під склом - прохід Генерального прокурора.
І ось велика потужність Твера. Ми, звичайно, не знаємо, чия автопаркована на передній в’їзді до ОТГ. Щоранку, і на місці VIP?
Наступною зупинкою є Адміністрація Президента, Уряд Московської області.
р.
Алас, там не було нічого щасливого.
доб.
Я не знаю про російські автомобілі. Може бути краще для них, які ніхто не може бути належним чином. В цілому не видно дисктоновані автомобілі ФСО.
У зв'язку з цим сумним і неглибоким малюнком автор так далеко вирішив зробити наступне: надсилати листи Медведєву, Путіну, Гризлову, Зюганову, Жіріновського, Миронова, Чайка, з питанням «що ебать?» «як так?» з цим змістом:
Шановний Дмитра Анатолійовича!
Цього року Державна думка РФ ухвалила зміни до Кодексу адміністративних правопорушень, збільшуючи штрафи за порушення трафіку. Зокрема, кількість штрафних санкцій за водіння автомобіля з настоюванням не за ГОСТ збільшена від 100 до 500 рублів.
23 вересня 2010 р. введено в дію Технічні регламенти щодо безпеки колісних транспортних засобів та внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення Російської Федерації з цими змінами.
Я не дуже погоджуюсь з прийнятими змінами, але, будучи громадянином законодержувача, я знімав настойну плівку, яка не відповідає ГОСТу від передних вікон мого автомобіля.
Але під час руху будівлі Державної Думи, Ради Федерації, Адміністрації Президента в Москві, Генеральної прокуратури та Уряду Московської області 23 вересня 2010 року я спостерігали десятки автомобілів депутатів та посадових осіб, які настояли чорною плівкою.
У зв'язку з тим, що у мене є питання: чому депутати Державної Думи, які самі прийняли це право, не впроваджуючи його? Так само стосується всіх інших посадових осіб і службовців. Побачивши цю політику подвійних стандартів, я почав сумніватися в необхідності дотримання своїх законів.
Я запитаю вас, щоб відповісти на моє питання і надати інструкції для перевірки всіх автомобілів депутатів і посадових осіб з дотриманням вимог ГОСТ.
З повагою, Дмитра Терновського
Засновник відкритого національного проекту російських блогерів «Коунтрія без стипендії».