Дивовижні люди з неймовірними здібностями (28 фото + текст)

Дивитися в цьому дуже цікавому місці.

1,1 км Аутистика від Великобританії Данила Таммета (Daniel Tammet) навряд чи говориться, не відрізняє між лівою і правою, не знає, як вставити виделку в розетку, але легко розуму проводить найскладніші математичні розрахунки.

Дивовижні люди з неймовірними здібностями (28 фото + текст) р.

«Я презентую цифри у вигляді візуальних зображень. У них є колір, структура, форма, говорить Таммет. Кількість послідовностей з'являються в мій розум, як пейзажі. Як картини. Це як і якщо Всесвіт з четвертим виміром витікає в моїй голові. ?

Даніель знає серце 22514 цифр, які слідують комі в кількості пі, і говорить одинадцять мовах: англійська, французька, фінська, німецька, естонська, іспанська, румунська, ісландська (загальна в 7 днів), литовська (віддає перевагу йому), Литовська і есперанто.

2,2 км Молода людина з Сакраменто, Каліфорнія, Ben Underwood був народився ідеально здоровою дитиною, але очі хірургічно видалені через рак смоли у віці трьох років. Тим не менш, Бен продовжує жити повноцінним життям пам'ятного чоловіка.

Він ніколи не мав направляючої собаки або кані, він не допомагає собі своїми руками, навіть якщо він переміщається в незнайомій кімнаті. замість цього, Ben використовує мову, щоб зробити натискання, які відмовляється від сусідніх об'єктів.

Дослідження показали, що слух хлопчика не заточується як компенсація за втрату зору – він має слухання середньої особи – тільки мозок Бена навчився перевести звуки в візуальну інформацію, що робить юнака схожа на кажан або дельфін – він здатний захопити лунки, а на основі цього луна визначають точне розташування предметів.

3. У Даниїл Сміт, п'ятиразовий рекордний тримач від Сполучених Штатів, почав перекручувати його тіло в чотири роки, полегшивши його нічого особливого. Але Даніель познайомив, що талант він володів, і у віці 18 років він відійшов від дому з цирковим троупом.

З того часу Гума Ман приймала участь у багатьох циркових і акробатичних виступах, баскетболі та балонних матчах, був запрошений на найвідоміші телевізійні шоу та програми. Серед них є чоловіки в чорному кольорі, HBO's Carnivale, CSI: NY, та інші.

Сама гнучка людина всього життя сьогодні робить неймовірні речі з його тілом: він легко піднімається через отвір в тенісному ракетці і через туалетне крісло, а також знає, як скласти в неймовірні вузли і композиції, і перемістити серце по грудях. Лікарі вважають, що неймовірна гнучкість була передана Даніелю від народження, але він приніс її до максимально можливого ліміту.

4. Француженець Михайло Лотіто (Михель Лотіто), народився в 1950 році, відкрив свої дивовижні здібності у віці 9 – відлякуючи своїх батьків до смерті, він ate TV. З 16 починав затримувати людей за гроші, їсти метал, скло, каучук. Цікаво, що тіло Лотіто ніколи не показали ніяких побічних ефектів, навіть коли він містить отруйні речовини.

Дивовижні люди з неймовірними здібностями (28 фото + текст) Габаритний зображення

Як правило, об'єкт демонтується на частини, нарізають на шматки, а Лотіто забивають їх водою. У книзі Guinness Records, omnivorous Michael, прізвисько «Monsieur Eat It All», отримав за поїдання Cessna-150 літака. Він за два роки, починаючи з 1978 по 1980, споживаючи близько кілограма на добу.

Дивовижні люди з неймовірними здібностями (28 фото + текст) Р

Найсвіжіші рентгенівські промені показали, що Лотіто ще мав шматки металу в своєму тілі. Він не загинув, бо стіни шлунку були двічі, як товста, як середня людина.

5. Умань Ратакрішнан Великий, відомий як «Туф Король», також має рідкісну можливість. Це Малайзійська практика у витяжних автомобілях з зубами.

30 серпня 2007 року напередодні Дня Незалежності Малайзії, людина зламала свій запис, витягуючи потяг власними зубами.

Цього разу поїзд склав 6 автомобілів і зважився 297 тонн. Harikrishnan вдалося витягти поїзд до 2,8 метрів.

6. Жнівень Liew Thow Lin є людський магніт. У 70-х роках співвітчизник Harikrishnan Velu вдалося витягти автомобіль через залізну мережу, прикріплену до залізної пластини на животі.

Liv Tou Lin розглядає можливість приваблювати металеві предмети спадковими, оскільки його 3 сини і 2 онуки наділені таким же дивовижним і неймовірним подарунком крім нього.

Тим не менш, вчені намагаються пояснити це явище в марині: немає магнітного поля навколо Малайзії, і все добре з його шкірою.

7. Про нас Тайська Ngoc, 64-річної в'єтнамської людини, забута, що сон після страждання від лихоманки в 1973 році. З Ти Пер.

"Я не знаю, як безсоння впливає на здоров'я", - каже він, "але я досить здоровий, і я можу запустити господаря не гірше інших." Як доказ, Ngoc згадує, що він несе два 50-парні сумки добрива кілька кілометрів від будинку щодня.

І під час медичного обстеження лікарі не знайшли ніяких захворювань в’єтнамських, крім неповних аномалій в печінці.

8. У Тим Кридленд - безболісна людина. Навіть в школі, «Король катування» застрягають однокласників, коли, не зв'язуючи очей, він проколів руки хвоєю і безболісно зносом будь-якого тепла і холоду.

Дивовижні люди з неймовірними здібностями (28 фото + текст) Р

І сьогодні, Тім показує величезні речі для великої аудиторії по всій Америці. Довгий час навчався анатомію. Коли погляди аудиторії дивляться на вас, безпека настає.

Наукові дослідження показали, що Тим має більш високий рівень болю, ніж середня людина. В іншому випадку він не відрізняється від звичайних людей. Включаючи ступінь пошкодження, викликане пронизенням тіла шпильками, а також шансом смерті в цих травмах.

9. Навігація Кевін Річардсон (Kevin Richardson), що спирається на інстинкт, є друзями з сім'єю котів, не побутових, але передативних. Без найменшого страху свого життя Кевін може провести ніч з левами.

Дивовижні люди з неймовірними здібностями (28 фото + текст) Габаритний зображення

Черепашки і леопарди, здатні розірвати людину в розщепі другий, приймати біолога самостійно. Навіть непередбачувані гіни так використовуються для Кевіна, що жіноча гіна, наприклад, дозволяє йому підібрати новонароджених кулі.

«Я вірю, щоб зважити мої шанси при спілкуванні з тваринами. Я ніколи не збираюся, якщо я відчував щось неправильно, Річардсон сказав. Я не використовую палички, збивання або ланцюги, просто терпіння. Небезпечний, але для мене це пристрасть, не робота. й

10. Claudio Pinto Belo Horizonte краще відомий як людина з сірими очима, тому що він здатний досягати 4 см, тобто 95% очних орбіт.
Лікарі кажуть, що вони ніколи не бачили особи, яка може це зробити перед очима.

«Це простий спосіб зробити гроші. «Я можу побачити 4 сантиметри, це подарунок від Бога, і я відчуваю себе щасливим», - сказав Клаудіо.