Великі батьки (6 фото)

Super-parents Jill і Kelly Bates люблять дітей так багато, що вони не можуть зупинити їх. Пара, від Теннесі, відсвяткував народження своєї 18-ї дитини в місяць тому і вже почав молитися ще. Батьки готуються до одного дня стати найбільшою сім'єю у світі, але провокують за Дуггарами Арканса, які зараз мають дев'ятнадцять дітей. «Ми збираємося мати більше дітей, Божа волю», – говорить Гіл, 45-річний батько, який працює як дерево.

Справжня блаженна: Сім'я Бати (ліво праворуч) Еллі, Адальлі, Ісая, Warden, Jackson, Katie, Josie, Carlin, Trace, Tory, Alyssa, Nathan, Lawson, Erin, Michaela, Kelly Holding Judson Wyatt і Gil Holding Callie-Anna.

«Діти – це благословення і Бог благословив нас багато, багато разів». Ми любимо дітей і кожного малюка приносить додаткову радість нашій родині. Захоплюючий час, коли народжується нова дитина. «Ми всі запитуємо себе: хлопчика чи дівчини?» П'ятниця 23 років тому і Келлі був вагітним майже щороку. Величезний асортимент дитячих віків включає: Zach 21, Michaella 20, Erin 18, Lawson 17, Nathan 16, Alice 15, Tory 14, Trace 13, Carlin 12, Josie 11, Katie 10, Jackson 8, Warden 7, Isaia 5, Addally 4, Ellie 3, Callie-Anna 1, і Judson Wyatt, один місяць.

3610Р. 4200Р.

Сім'я заповнює половину ресторану, коли вони йдуть на прогулянку в місті Лейк-Сіті, Теннесі – і власний обідній стіл настільки великий, що батько Гілла каже, що він не може почути, що відбувається в протилежному кінці столу.

Папа Гіль є зайнятим розширенням свого будинку, який вже має п'ять спалень, вісім санвузлів, дві кухні, величезна їдальня з 14-ти ст., власний садок і клас. Бати зробили багато одягу для себе і відмовляється від телевізора в домашніх умовах, витрачаючи вільний час, граючи музичні інструменти, співати і грати на відкритому повітрі ігри. За вихідні вони збираються і вирушають, щоб співати разом з людьми з рідних будинків, поширюючи хороші новини.

, Україна

Розширення будинку: П'ятикімнатні та восьмикімнатні квартири в місті Лейк-Сіті, щоб зробити більш житловий простір.

Джилл працює деревообробний бізнес з одним з його найстаріших синів під час дружини Гілла, Келлі, навчає всіх наймолодших дітей вдома. Сім'я споживає велику кількість їжі кожен тиждень. Тільки для сніданку їсть: 48 яєць, чотири пакети бекону, 40 пшеничних тістечок і два великих ловід хліба.

р.

Найновіший додаток: Гіл і Келлі зустрілися в коледжі в 1986 році, одружений в 1987 році і незабаром став вагітним. На цій фото вони проходять один-річний Callie-Anna і місяць-старий Judson Wyatt.

«Турний стіл є настільки великим, що я не можу чути людей з іншого боку столу», - розповідає Джиль. Будинок має чотири величезні пральні машини і два промислові сушарки, щоб впоратися з сім пральними промивками, потрібно робити щодня. «Діти дуже відповідальні та піклуються один одному», – каже Келлі. Зварювайте ці дні.

Гіл і Келлі зустрівся в коледжі Південної Каліфорнії в 1986 році. Вони одружилися в 1987 році і Келлі незабаром стали вагітними. «Коли я був молодшим, я не хочу дітей взагалі», - каже Келлі, «Я хотів бути кар’єром». Я не хотів нянь. Але з часом Бог змінив своє серце. Після закінчення навчання з коледжу діти почали народжуватися щільно і швидко. За перші 15 років свого шлюбу Келлі завагітніла щороку. "Я був вагітним довше, ніж я не був, - каже Келлі. «Я завжди люблю, що має багато спільного, - сказав Зак, найстаріший син, 21 волонтер, який також працює для батька. «Чи завжди буде хтось грати з. Завжди друг. Я не знаю почуття самотності. й

Після народження 16-ї дитини Еллі, Келлі мала дві невини, три всі. «Це один з найважчих часів нашого життя», - сказав Гіл, який підняв 11 дітей. лікарі сказали, що Келлі негабаритні речовини були викликані низькими рівнями прогестерону. Після гормональної терапії вона знову стала вагітною.

У вихідні сім'я з'являється для співу в годуючих будинках. "Ми не будемо змінювати нашу сім'ю", - сказав Наталя, 17.

Дитина #17, Келлі-Анна Бати народився 2 серпня 2009 року. 15 вересня 2010 р. народився восьмий хлопчик і 18 дитина в сім'ї, Юдсон Вятт. Смульси іноді борються, але Бати кажуть, що вони одна звичайна велика щаслива сім'я. В даний час є вісім хлопчиків і десять дівчат в сім'ї. «Ми збираємо і мами повинні мати ще два хлопчики і більше, тому ми на рівних підходах. й