Путешествеее на BMW

У списку варіантів для кожної моделі BMW є пункт «Європейська доставка», тобто ви можете підібрати автомобіль безпосередньо з заводу. У Росії лише кілька людей використовують цю можливість, але з США люди регулярно літають в Мюнхен, щоб підібрати автомобіль з «історичної Батьківщини».

Це історія про подорож, виконану Американським іменем.

Він придбав 335is, американський автомобіль з жовтими рефлекторами на бампері і милях на Speedometer, і поїхав по всьому світу, через мальовничі Альпи по всій Німеччині, Італії, Австрії та Швейцарії. Далі написав на сайті: "10 днів чистого блаженства."

Janitha пише:

Моя подорож почалася в Мюнхені. Відразу після посадки і перевірки в готель, мої друзі і я пішов на Октоберфест. Наступного дня я чекав багато тижнів. Реєстрація з BMW Сплав:

Після реєстрації ми пішли до брифінгу. Ви знайдете елегантні сенсорні стільниці, які демонструють особливості вашого автомобіля:

3610Р. 4200Р.

Головне - мій автомобіль!

р.

р.

Після двох лапсів відзнаки BMW Милт, я припаркував автомобіль і пішов на коротку екскурсію заводу. На жаль, це був понеділок і музей BMW був закритий.

З Мюнхена Я пішов прямо до замку Нейшванштейн:

р.

І пішов в гори.

У Італії ми змогли взяти деякі хороші фотографії:

Далі з'явився Берніна і Фляль.

- відео

Далі були Сан Бернадіно, Готтхард, Фурка. Першими двома були трохи різні, ніж я очікував, з вузькими дорогами, такими як спагетті, але це просто дивно.

р.

Швеція:

Поїздка закінчилася Мюнхеном, де я залишив машину, щоб бути відправлений до США.

Це все.