Іноді здається, що Instagram — це нескінченний базар. Всі кричать, розмахують руками, намагаються щось продати або довести. Гамірно. І раптом серед цього хаосу натрапляєш на тишу. На когось на кшталт Тіни Фрідріх.
Тіна — блогерка з Німеччини. І, чесно кажучи, вона вибивається з трендів. Ні, правда. Ми звикли до агресивного успіху, до надуманих драм. А у неї все… нормально? Просто життя. Красиве, так. Але якесь справжнє.
Вона тільки починає. Цифри підписників поки що не полетіли в стратосферу, але бренди вже вишикувалися в чергу. Чому? Думаю, справа у щирості. Адже маркетологи не дурні, вони відчувають: люди втомилися від пластикових усмішок. Їм потрібна ось така «дівчина по сусідству», яка може засоромитися перед камерою.
В її стрічці все перемішано, як в житті будь-якої активної людини. Ось вона в залі — і, зауважте, без ідеальної укладки, з якою зазвичай фотографуються фітоняшки, які жодного разу не підняли гантель. Ось вона десь в горах або гуляє по вуличках старої Європи.
Це підкуповує. Ти дивишся і думаєш: «Гей, я теж так можу». Вона не вдає з себе недосяжну діву. Вона ділиться моментами.
Кажуть, вона сором'язлива. І це видно. На деяких фото вона відводить погляд, усміхається куточками губ. У світі, де кожен другий готовий душу продати за лайк, така стриманість — як ковток холодної води.
Ми вирішили не вантажити вас зайвими фактами. Давайте просто подивимося. Зрештою, естетика — це те, за чим ми приходимо в соцмережі, коли втомлюємося від новин.
Тіна Фрідріх — чудовий приклад того, що не обов'язково кричати, щоб тебе почули. Іноді достатньо просто бути собою. Будемо стежити за нею. Щось мені підказує, це тільки початок.