12
7 речей, які запобігають догляду за собою

Уявіть парадокс сучасної людини: він здатний будувати простір, але не може дозволити собі піти в масажистку. Він може запустити марафон, але боїться визнати, що він втомився. Здається логічно подбати про єдине тіло, яке ми маємо, але з яких причин багато чоловіків лікують себе гірше, ніж їх автомобіль.
У цій статті ми обговорюємо сім основних бар’єрів, які стоять між вами і піклуються про себе. І ні, нема про початок манікюру (хоча чому б не було). Про те, як культурні стереотипи та внутрішня віра перетворюють найбільш природну потребу людини в джерело внутрішнього конфлікту.
1,1 км Визначення самодогляду з фемінністю
Десь на глибині колективного несвідомого, є ідея, що стосується зовнішнього вигляду і здоров'я є виключно жіночим передрогативним. Якби природа надала жінкам патент для зволожувача і чоловіків патент на ігнорування основних потреб організму.
Дослідження Американської Психологічної асоціації виявило, що чоловіки в 2,5 рази менше, швидше за все, можуть звернутися до фахівців з психічного здоров’я для побоювання виникнення «немаскуліну». й
Це ставлення особливо скорочується, коли ви вважаєте, що найуспішніші чоловіки історії – від римських імператорів до сучасних генеральних директорів – завжди приділяють увагу їхньому фізичному вигляду та стану. Юліус Цезар, наприклад, був відомий своєю увагою до занурення, а сучасні спортсмени витрачають мільйони на відновлення та догляд за тілом.
Починайте невеликий: спробуйте зволожувач обличчя або перейдіть на професійну стрижку в хорошій перукарні. Це не робить вас менш маскуліном, він показує, що ви впевнені, що не слідувати стереотипам.
2,2 км «Якщо це не боляче, це не працює. й

Ця думка перетворилася на ціле покоління чоловіків в масохізми, які плутають самотортюру з продуктивністю. «Не большие, не набираєш» - це девіз, який мігрував з тренажерного залу в офіси, стосунки, і в цілому все життя.
Проблема полягає в тому, що організм людини не є праскою, яка може бути загартоване безкінечно. Навпаки, постійне перенапруження призводить до вигорання, хронічних захворювань і передчасного старіння.
76%
Чоловічий досвід хронічного стресу на роботі
до 10 %
ігнорувати симптоми втоми
3кс
Найчастіше страждають серцево-судинними захворюваннями
Наука проти міфу
Нейробіологічні дослідження показують, що хронічний стрес буквально знижує обсяг префронтової кори, частина мозку, відповідального за прийняття рішень і самоконтроль. Ви не стаєте міцними.
Повідомляємо концепцію живлення: Реальна влада – це можливість розпізнати свої межі та працювати з ними, не проти них. Це не те, хто може витримати більше ударів, але той, хто знає, як їх уникнути.
3. У Бажання незалежності, від контролю
«Справжній чоловік сам» – це слово, яке загинув більше чоловіків, ніж всі війни. Огей, це може стати перебільшенням, але статистикою самогубства серед чоловіків роблять один чудес за вартістю такої «незалежність». й
Таємничість фортеці перетворює чоловіка в самотній лицар, який бореться з драконами, забуваючи, що навіть Артур мав команду лицарів круглого столу.
Парадокс є те, що чим більше ви відмовляєтеся від допомоги, тим слабкіше ви стаєте. Так само, як намагатися піднімати барбекю з однією рукою, коли можна використовувати обидва.
Біологічна основа соціального забезпечення
Еволюція, ми пережили через нашу здатність до співпраці. Гормон окситоцин, який виділяється під час соціальної взаємодії, не просто робить нас щасливими – це буквально продовжує життя, зміцнюючи імунітет і знижує рівень стресу.
Стратегія змін
- Визначте область життя, де можна допомогти.
- Знайти когось, хто ви довіряєте.
- Запитайте на невелику користь, запустіть невеликий.
- Подивіться, як це впливає на здоров’я.
4. У Звичаї тіла як інструмент
Багато чоловіків лікують своє тіло як автомобіль: заправлений, почався, пішли. Брошок - в сервісі, а до тих пір - відступ і йти далі. Тіло не машина, яку можна замінити новою моделлю.
Цей механічний мислення особливо небезпечний у віці, коли ми витрачаємо більше часу на віртуальний простір, ніж у фізичному просторі. Тіло стає просто «кар'єром» для мозку, і його сигнали стають дратівливими перешкодами для досягнення цілей.

Інтероцепція: Lost Art
Інтероцепція — це можливість відчути внутрішню кішку тіла — основа емоційного регулювання та прийняття рішень. Дослідження показують, що люди з кращими взаємозахопленнями є більш стійкими до стресу і приймати розумні рішення.
Поінформованість тіла: Зайдіть 5 хвилин на день, просто послухайте до тіла. Де ви відчуваєте натяг? Де релаксація? Не езотерична - це нейронаука в дії.
5. Умань Постійне суперництво
Якщо життя є грою, то багато чоловіків застрягають в режимі виживання, де кожен тренування - це битва, кожен день - це змагання, і кожен день - це нова можливість довести свою перевагу.
Ця гонка ніколи не закінчується, тому що відсутня лінія обробки. Завжди хтось, хто швидше, міцніше, більш успішним. В кінці ви не живете, ви постійно готуєтеся до життя, яке ніколи не починається.
Змагання може бути мотиватором, але коли він стає єдиним двигуном, ви перетворите в шинку в колеса - багато руху, не поступаючись.
Психологія потоку на его
Психолог Михай Цсиксентміхалий виявив, що стан стоку – коли ми повністю вберемо в діяльність – не виникає в змаганнях з іншими, але в гармонії з собою. У цьому стані підвищується продуктивність і знижується стрес.
6. Жнівень Прокладання самообслуговування на користь кар'єри
«Я буду успішним першим, тоді я буду здоровим» – це те, що «Я буду багатим першим, то я щаслива». До того часу ви не можете турбуватися про це.
Сучасна культура продуктивності перетворила чоловіків на роботи, які вимірюють їх значення за кількістю годин, працюючих і розмір їх заробітної плати. Але що хороша це гроші, якщо ви не маєте сил і здоров'я, щоб насолоджуватися ним?
до 60 %
Чоловіки працюють більше 50 годин на тиждень
45%
пропустити регулярні перевірки
Економіки охорони здоров'я
Охорона здоров'я - це не рахунок, але інвестиції з найвищими оборотами. Дослідження показує, що кожен долар, який провів на запобігання, заощаджує $3 до $4 на лікування. І втрати від вигорання і хвороби можуть негадувати роки кар'єрного досягнення.
Інтеграція в робочі графіки
- Час блоку для підготовки як важлива зустріч
- Використовуйте томатну техніку з фізичними перервами
- Замініть частину робочих зустрічей з зустрічами «повчання»
- Інвест в якісне робоче місце (чай, стіл, освітлення)
7. Про нас Повірка, яка запитує про допомогу, є відмовою
У чоловічій культурі часто спостерігаються прийоми поразки. Як ви повинні бути супергерой, який може впоратися з усіма. Але навіть супергерої працюють як команда - дивляться на Avengers.
Особливо токсичне ставлення до психічного здоров’я. Багато чоловіків, як правило, мовчуть від депресії або тривоги, ніж шукати консультування, оскільки «реальні чоловіки не лікують. й
Ретонізуюча потужність: Визначте проблему і запитайте про допомогу не слабкий, але мудрість. Це можливість використовувати всі доступні ресурси для досягнення мети, не героїчні самотортури.
Невробологія шемале
Шам'я активує такі ж мозкові зони як фізичний біль. Не дивно, що багато людей вважають за краще терпіти справжню біль, а не відчувати себе сором'язливим за допомогою. Shame - це емоція на основі ірраціональних переконань, що не реальність.
Шлях до усвідомленого самодогляду
Ось сім великих перешкод, щоб піклуватися про себе. Що ми робимо про це? Відповідність не може стати іншою особою на ніч, але почати запитувати правильні питання.
Подбайте про себе не розкіш, а не слабкість. Це базова вимога бути ефективною в будь-якій області життя.
Почати простий: Після того, як ви відчуваєте втоми, не ігноруйте його. Якщо ви хочете попросити допомогу, запитайте. Коли ваше тіло сигналує дискомфорт, слухайте. Він не зробить вас слабким, це зробить вас людиною.
Пам'ятайте, що ви не автомобіль, який потрібно керувати, перш ніж він ламається. Ви – комплексна біологічна система, яка потребує технічного обслуговування, догляду та уваги. І найголовніше, ви заслуговуєте на те, що ви є.
Словник термінів
Інтероцепція Уміння сприймати внутрішні сигнали тіла (мішалка, спрага, втома, серцебиття). Основа емоційного регулювання та прийняття рішень.
Окситоцин Гормон виробляється гіпоталамусом відомий як гормон вкладення. Сприяє соціальному підключенню, знижує стрес і зміцнює імунітет.
Попередня кора Площа мозку, відповідального за виконавчі функції: планування, прийняття рішень, самоконтроль та робоча пам'ять.
Статус на сервери Психологічний стан повного поглинання в діяльності, що характеризується максимальною концентрацією та високою продуктивністю.
Таємничість Психологічне ставлення до абсолютної незалежності і відмови від зовнішньої допомоги, нерідко веде до соціальної ізоляції.
Хронічний стрес - тривалий стан стресу тіла, що веде до виснаження адаптивних ресурсів і розвитку різних захворювань.
Емоційне регулювання Уміння керувати емоційними станами, включаючи їх визнання, розуміння та адекватне виразування.