28
Як дізнатися, чи буде ваше життя

Як дізнатися, чи буде ваше життя
У сучасному світі мільйони людей, які живуть на автопілоті, незважаючи на те, що їх існування перетворюється в безсвідмовну рутину. Але є чіткі сигнали, які вказують на час зупинки та переосмислення вашого шляху.
73%
Люди відчувають, що їх життя позбавлений сенсу і напрямку
Червоні Прапори життєвої кризи
Уявіть життя в комфортній ілюзії стійкості. Головна, робота, вихідні з друзями, відпочинок в море один раз на рік. До питання «Як ви?» автоматично відповідь «нормальна». Але один раз, що відчуття нормальності крихти, як будинок карток, ви зрозуміли нічого нормально.
УВАГА! Якщо ви визнаєте себе в наступних ознаках, ваше життя може бути в небезпечній зоні застою.
Повна відсутність особистісного зростання
Розвиток людини відбувається в чотирьох ключових сферах: інтелектуальної, професійної, матеріальної та особистісної. Якщо ви не бачили прогресу в будь-якій з цих напрямків протягом багатьох років, це серйозний виклик для проїзду.
Ознаки браку розвитку:
- Ваші навички на рівні того ж, як вони були рік тому.
- Заробітна плата за рік
- Ви не читаєте книги або дізнаєтесь нові речі.
- Коло спілкування не розширюється
- Немає нових цілей або планів майбутнього
Життя на автопіло
Компанія Zero Awareness працює в якості біологічного робота, що виконує передпрограмовані дії. Такий режим може бути комфортним, але це призводить до існуючого вакууму, стану в якому життя втрачає всі значення.
Ми повинні жити таким чином, що смерть є несправедливим. до Мігуель де Неамуно
Діагностика життєвої кризи
Примітивні бажання як показник незрілості
Ваші бажання – дзеркало вашої особистості. Якщо всі ваші прагнення знижуються до споживання зайвих або, навпаки, до фантастичних снів без підключення до реальності, це говорить про внутрішню кризу.
Існує два види руйнівних бажань:
Споживчі побажання: Бажання накопичувати речі, придбання статусу без внутрішнього зростання
Фантастичні мрії: Нереальні плани, які запобігають бачити можливості в сучасному світі
Синдром миру
Постійний пошук відповідальних за їх невиконання - це класичний психологічний механізм захисту. Коли людина відмовляє суспільство, доля, або Всесвіт за свої проблеми, він втратив здатність змінити.

Стратегії виходу кризи
Техніка стоп каркаса
Перший крок, щоб змінити свідоме припинення. Налаштуйте час, щоб проаналізувати ваші дії, думки та почуття. Запитайте питання:
- Що робити зараз і чому?
- Чи є мої дії, які рухаються ближче до бажаного майбутнього?
- Які емоції я відчуваю себе найчастіше?
- Що мені подобається?
- Що я можу змінити, якщо я можу запустити?
Чотири сфери Руле
Створення плану розвитку в кожній з чотирьох районів життя. Не намагайтеся змінити все відразу – забрати одну площу і зосередити увагу на ній протягом трьох місяців.
21.
Займає день у вигляді нової звички.
Практика здорового самопізнання
Багато людей втрачають себе, постійно задовольняючи потреби інших. Здорове самопізнання – це не самолюбство, але турбота про своє самопочуття як основа для допомоги іншим.
Принципи здорової самопізності:
• Ваші потреби важливі як потреби інших.
• Скажіть, що не змийте вас без користі.
• Інвестувати час та ресурси у розвиток
• Не відчуйте себе.
Алгоритм перезавантаження життя
Крок 1: Аудит поточного стану
Проведення чесної оцінки всіх напрямків життя на масштабі 1 до 10. Визначити, де ви зараз і де ви хочете піти.
Крок 2: Визначення помилкових переконань
Багато наших обмежень існують тільки в наших головах. Напишіть всі переконання, що ви не можете, "не можете," або "не заслуги", і критично їх вивчити.
Крок 3: Створення нової реальності
Почати з невеликими, але специфічними діями. До чогось дня, що наблизиться до вашого життя, навіть якщо це займе 15 хвилин.
Пам'яті: Зміни не є одноразовим, але щоденним процесом. Не зупиняйтесь!
Висновок: від існування до життя
Знаючи, що ваше життя впадає в абіс не є вироком, але можливість. Це момент пробудження, коли ви можете контролювати вашу долю. Пам'ятайте, що краще бути пізно, ніж ніколи.
Життя дуже коротке для виживання. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Головне - знайти мужність взяти перший крок до зміни.
Процес може бути припинений практично в будь-який час, навіть в самому краю. Тим не менш, скоро людина усвідомлює свою позицію, тим більше часу йому доведеться приймати корисні рішення.
Словник термінів
Випадковий вакуум Термін роботи психолога ВіктораФранка, денотує стан внутрішньої самотності і відсутності сенсу в житті.
Здорове самопізнання розумний догляд за власними потребами і інтересами без шкоди іншим.
Розуміння Уміння орієнтуватися на даний момент, усвідомлюючи свої думки, почуття і дії.
Стегна Стан застою, відсутність розвитку або прогресу в різних сферах життя.
Режим автопілота Стан, в якому особа діє автоматично, без свідомого контролю за своїми рішеннями.
Криза життя Наконечник в житті, коли старі поведінки перестануть працювати, вимагають різких змін.