10
14 Поради щодо виявлення з сильних емоцій
14 способів вилікувати емоційний елемент
Науковий посібник з управління інноваційним світом

Уявіть собі капітан корабля, який раптом знаходить себе в середині емоційної бурі. Хвилі гнів, що спускаються на палубі, вітри тривожної сльози вітрила, а вогнище депресії покриває горизонт. Більшість людей в цій ситуації просто захоплюють життєву лінію і променя, що буря буде завершена найближчим часом. Але що якщо я сказав вам, що не тільки вижити емоційну бурю, але стати її майстером?
Сучасна нейронаука відкрила дивовижний факт: наш мозок має неймовірну пластичність. Це означає, що ми можемо буквально переписати наші емоційні відповіді, створюючи нові нервові шляхи. Жінки, які опанували мистецтво емоційного контролю, не пригнічують своїх почуттів, перетворюють їх у джерело сил і мудрості.
Секрет емоційних майстрів
Дослідження показують, що люди з розвиненим емоційним інтелектом є 58% швидше за все, щоб досягти успіху в будь-якій сфері діяльності. Вони, ймовірно, страждають від вигорання, мають сильні зв'язки, і жити довше.
Революціонарні методи Емоційного управління
1-й
Алхімія корисності: Перетворення Чаосу в Clarity
Коли емоційна буря захопить вас, перший крок не від нього, а до його обличчя. «Я соромлюся, і це океї,» або «Моя тривожність – сигнал, який готовий до дециферу». Просто переймаючи емоцію активізує префронтову кору, яка відповідає за раціональне мислення.
2,2 км
Потужність перевіреного слухача
Знайдіть свій «емоційний союз» – хто може слухати без судових рішень. Перед тим як говорити, покажи: «Я хочу поговорити, не даю поради, просто бути там». Використовуйте "I-messages": замість "Ви відчуєте мене", - сказала: "Я відчуваю себе розчарування коли." ?

3 хв
Стоп Кран Техніка: Миттєве перезавантаження свідомості
Коли емоції готові вибухнути, психічно шаут «Стоп!» якомога простіше. Далі виконуємо фізичну дію: промиваємо разом з icy водою, робимо 10 квацій, або подивіться вікно на небі. Ця методика розбиває автоматичну пускову ланцюжок і повертає контроль.
Емоції є енергією в русі. Завдання не зупиняти їх, але направляти цю енергію в конструктивний спосіб.
4. У
Безпечний випуск емоційної енергії
Емоції вимагають фізичного виразу. Зайдіть на інтенсивний пробіг, ввімкніть улюблену музику і танцюйте до виснаження, або знайдіть пустельне місце і кричущий з серця. Творчі роботи, теж: скульптура з глини, виводимо абстракції, напишіть вірші — будь-який спосіб залити внутрішню енергію назовні.
5 хв
Медитація: Перепрограмування внутрішнього світу
Медитація не сидить в положенні лотоса, але увага до підготовки. Слабтеся комфортно, закрийте очі і фокусуйте на диханні. Коли думки починають атакувати, м'яко скажеш їх, «Побачте, я помітив тебе», і повернуся назад до перегляду інгаляцій і відчуттів. Навіть 10 хвилин на день змінить структуру мозку.
6 хв
Магія зміни
Емоції прилипають до місць. Якщо ви є домашніми тваринами, перейдіть за межі – навіть п'ять хвилин свіжого повітря скинути нервову систему. Візьміть контрастний душ: гаряча вода розслабляє м'язи, холодна вода активізує парасимпатичну нервову систему. Вода буквально змиває емоційний заряд.
7 хв
Мисливець за тригерами: Експозування прихованих механізмів
Після емоційного вибуху проводять детективне розслідування. Що саме вам сподобалося? Чи нагадуємо вас про ситуації з минулим? Тригери нездійснені емоційні рани, які відповідають аналогічним стимулам. Розуміння тригера є першим кроком, щоб позбутися від нього.

8. У
Дихання 4-7-8: Миттєве заспокоєння нервової системи
Ця методика активізує вагінний нерв і викликає релаксацію. Вдихайте через ніс на 4 підрахунки, утримайте дихання протягом 7 секунд, повільно протих через рот на 8 підрахунків. Повторити 3-5 разів. У хвилину ви відчуєте натяг, залишаючи тіло.
Головна Якщо дихальна техніка викликає запаморочення, знижують рахунок на комфортний ритм або просто дихають глибоко і повільно.
9. Навігація
Щоденник почуття: Карта Іннерційного світу
Тримайте записи без цензури: "Сьогодні я відчуваю лютий, тому що ..." У процесі написання активовано праву півкулю головного мозку, відповідальну за творчість та інтуїцію. Поступово ви починаєте помітити візерунки в ваших реакціях і знайти шляхи їх трансформації.
10.
Підтвердження: Підсвідоме програмування
Створіть особистий мантра: "Я спокійний і в контролі", "Це тимчасовий, я отримую через це", "Мої емоції є інформація, не замовлення". Скажіть їх голосно, шукаючи в дзеркалі, або напишіть їх вниз на папері. Рекурсія репрограм підсвідомих вірувань.
11.
Стратегічна пауза: час відображення
Встановити правило: важливі рішення в стані емоційного тепла. Налаштуйте таймер на 20-30 хвилин – протягом цього часу перша хвиля емоцій, і ви можете подумати раціонально. Якщо пауза неможлива, займіть п'ять глибоких дихання до реакції.
12.
Художня терапія: коли слово неспроможні
Візьміть олівці і малюйте все, що приходить до розуму: абстрактні лінії, геометричні форми, портрети емоцій. Увімкніть музику і перемістіть, як ваше тіло просить. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
13 хв
Фізіологія емоцій: Догляд за тілом
Вішалка, відсутність сну і гормональних стрибків підвищують емоційні реакції в рази. Якщо ви піддаєте перевагу тріфлі, перевірте основні потреби: Чи є ви їсти, спалити добре, або боляче? Часом склянки води або легкої закуски працюють чудеса з настрійм.
14.
Допомога фахівця: коли потрібна допомога
Якщо емоції регулярно виходять з контролю і заважають життям, це сигнал, який бачить психолога або терапевта. Спеціаліст допоможе зрозуміти основні причини емоційних штор і навчати особисті методи управління почуттями.
Шлях до емоційної майстерності
Мета не стати емоційним роботом, але перетворити ваші почуття від хаотичного елемента в джерело мудрості і сили. Кожна майстерна методика – це ще один інструмент у вашому арсеналі емоційної майстерності. Почати з одного або двох прийомів, які відреагують з вами, і поступово розширять ваш репертуар.
Словник термінів
Емоційний інтелект
Уміння розпізнати, розуміти та управляти своїми емоціями та ефективно взаємодіяти з іншими емоціями.
Попередня кора
Площа мозку, відповідального за планування, прийняття рішень, контроль імпульсів та емоційне регулювання.
Тригери.
Зовнішня стимуляція (осадки, слова, запахи), які автоматично спровокують сильні емоційні відповіді, пов’язані з минулим досвідом.
Парасимпатична нервова система
У складі вегетативної нервової системи, відповідальної за розслаблення, відновлення, а також стан «відновлення та травлення».
Нейропластика
Уміння мозку змінити структуру та функцію у відповідь на досвід, формування нових нейроз’єднань.
Підтвердження.
Позитивні заяви, що при повторному регулярному режимі, допомагають змінити негативні переконання та підсвідомі програми.
Арт-терапія
Метод психотерапії, який використовує творчі процеси (збір, скульптура, музика, танець) для вираження і виконання емоцій.
ваговий нерв
Найдовший черепний нерв, який з'єднує мозок до внутрішніх органів і грає ключову роль в активації релаксації.