Чому це можливо? Як фраза може повторити вашу реальність

р.

Є фрази в житті, які люблять вирок. «Я не можу» Так часто ми перестаємо помітити свою владу. Або ж, її руйнівна потужність.

Змінити фразу «Я не можу» до «Я не знаю, як» і ви будете здивовані, як ви починаєте змінюватися.
Психологічна підміна власних переконань

Коли ми скажемо, “Я не можу,” це, як ми налаштуємо точку. Проксимус Кінцевий кінець. Потім з'являються недійсні. Ця фраза не вдається розвитку. Це як бетонна стіна, яку ви кладете самостійно, і ви сиділи там, що дивляться на тріщини.

"Я не знаю, як це зробити." Почуєте мене? Більше не вироку. Це питання. Якщо у вас є питання, ви можете знайти відповідь. А ти з режиму. "Замовити обставини" режим "Експерт"й

Як працює цей трюк в житті?

Сценаріо 1: Творчість
"Я не можу фарбувати." Дійсно? Ви не маєте зброї? "Я не знаю, як пофарбувати, що мені подобається." Це спосіб. Це початок руху. Далі справа техніки, курсів, повторення, натхнення.

Сценаріо 2: Кар'єра
Ви хочете змінити робочі місця, але ви боїтеся. "Я не можу залишити, я рубав." Замініть: "Я не знаю, як безпечно залишити свою поточну роботу і не залишити без доходу." І почати шукати варіанти. Фінансова подушка, фрілансування, резюме, інтерв'ю. Тепер ви не страхуєте, ви в стратегії.

Сценарій 3: Відносини
Ви не можете поговорити з кимось ближче до вас. Зміна: "Я не знаю, як це сказати, щоб не відступати." Це відкриває мільйони сценаріїв, всі способи залучення психолога або вивчення НПП.

Особливості життя хакі
  • Зберігайте журнал фраз, де напишіть все “не можна”. "Я не знаю, як." Зробіть гру.
  • «Чому знаєш, як?» YouTube, Stack Overflow, Reddit, TED - планета сповнена геній.
  • Для кожного «Я не знаю, як» – поставлено конкретне завдання: «Зберігати три шляхи», «Читати одну статтю», «Замовити питання експерту».
  • Відстежуйте емоції: фраза «Я не можу» викликає депресію, і «Я не знаю, як» – цікавість і привід. Це ключ.

Чому це працює? (багато науки)

Наші мозки пропускаються, щоб побачити перешкоду або можливість. Припустимо, що «Я не можу,» амигдала активується частина мозку, відповідального за страх, Але коли ви скажете "Я не знаю, як," він приходить в гру. дофронт Центр логіки, стратегії, навчання. І це підтверджено дослідженнями в нейропсихології (Вікіпедія: Prefrontal cortex).

Висновок

Поміняти свій розумовий гарнітур страшно. Але це просто страшно. А тепер відповідальність на тебе. Ви більше не в'язниці. Ви в.

Я не можу зробити все більше. Я не знаю, як. Але я знаходжу дорогу.

Це де починається все справжнє зростання. Все інше - стельова ілюзія.
Глосарій
Попередня кора Площа мозку, пов'язаної з логікою, плануванням, прийняттям рішень і управлінням емоціями.
Амигда Частина кінцівкової системи мозку, відповідальної за емоції, включаючи страх і тривожність.
Нейропсихологія Наука на перетині нейронауки та психології, вивчення як мозок впливає на поведінку та мислення.
NLP (Нейролінгістичне програмування) Набір методик для поліпшення комунікації та особистісного зростання.