10 поведінки людей з низьким статусом

Позбутися від цих звичок, якщо ви не хочете вважати особою низького соціального статусу.

Соціальний статус – невидима валюта сучасного світу. Визначено не тільки те, що ми сприймаємо іншими, але й впливає на можливості кар’єри, особисті стосунки та загальну якість життя. Дослідження соціальної психології показує, що до 93% перших вражень формуються протягом перших семи секунд знайомств, а наші поведінкові візерунки грають велику роль в цьому.

Важливо розуміти: Статус не про гроші або походження. Про те, як ви хочете, як ви спілкуєтеся, і скільки енергії ви променете. Багато успішних людей почали знизу, але змогли змінити свою поведінку і мислення.

Психологія стану: Чому це важливо

Д-р Роберт Сапольський Станфордський університет в його дослідженнях зарекомендував, що соціальний статус безпосередньо впливає на рівень стресу, тривалість здоров’я та життя. Люди з більш вираженим статусом живуть довше, отримують менше хворих і мають більше можливостей для самоактуалізації.

Ключові слова: Статус не фіксована характеристика. Це динамічний процес, який може бути змінений, працюючи на себе і ваших звичок.

10 Поведінкові візерунки низького статусу

1-й
Непристойні апології без причини
фраза “соррі”сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‹с... В університеті Waterloo було виявлено, що жінки апологізують 52% частіше, ніж чоловіки, часто знижують авторитет у бізнесі.
Що робити: Замініть "соррі" з "завдяки". А замість того, щоб бути пізно, - скажімо: «Дякую за очікування». Це змінює фокус від негативного до позитиву.

2,2 км
Невідкладна мова з кількома бронюваннями
"Майбе," "майбе", "Я думаю" - ці параситичні слова підірвали вашу владу. Лінгвістичні дослідження показують, що використання таких структур знижує впевненість в динаміку 40%.
Практичні поради: Написати себе під час розмов і підрахувати кількість невизначених конструкцій. Поступово замініть їх за допомогою підтвердих форм.

3 хв
Закрита постава і уникнення контакту з очей
Психолог Amy Cuddy в Гарварді зарекомендував, що поставу впливає не тільки на те, як інші сприймають нас, але і власні рівні гормону. Закриті постави зменшити тестостерон і збільшити кортизол, стресовий гормон.
Зірка Pose Техніка: Щоранку на 2 хвилини стояти в положенні супергеро - ноги широка плече, руки на поясі або піднятися вгору. Це збільшує впевненість протягом всього дня.

4. У
Постійне бажання порадувати всіх
Парадокс: чим більше ви намагаєтеся, тим менш привабливим ви здавалося. Університет Арізона дізнався, що люди, які завжди згодні сприймаються як менш компетентні.
Рулі 70/30: У 70% випадків, згодні, в 30% – мають власний погляд і захистити його. Це створює образ мислення людини.

5 хв
Надмірна розмова через нервозність
Стійкість рубає людей з низьким статусом. Наповнювати пауси непотрібними словами, що дає враження від фанів і невизначеності. У переговорах, які часто зустрічаються в кращому положенні.
Золотий пауза техніка: Після того, як співрозмовник закінчився, підраховуючи три до відповіді. Це дає ваші слова більшою вагою.

6 хв
Відмова від
Постійний «так» визначає Ваш час і енергію. Успішні люди розуміють, що кожен так, щоб викликати не десять інших можливостей.
Метод часу буфера: Відповідайте будь-який запит: "Не думаю, що завтра." Цей час допоможе прийняти поінформоване рішення, а не домовленість.

,990 Р

7 хв
Живлення власних досягнень
«Я був просто щасливий», «Це була команда робота» – такі фрази незнають успіху. Дослідження показують, що люди, які не приймають компліменти, сприймаються як менш успішним.
Формула для отримання похвали: "Дякую вам + конкретний факт." Наприклад, «Дякую вам, я дійсно провів багато досліджень часу. й

8. У
Постійні скарги та негативність
Людина, яка постійно скаржаться, створює енергетичний вакуум навколо нього. Нейропсихологи виявили, що негативність є буквально «значущим» – активує дзеркальні нейрони та передається іншим.
3 до 1 правила: Для кожної негативної думки або твердження знайти три позитивні аспекти ситуації. Це перепрограмує мозок, щоб подумати конструктивно.

9. Навігація
Визначте свій час
Постійна пізність, нездатність планувати, погоджуючись на зустрічі в незручних часах всі сигнали, які ви не цінуєте себе. Пунктуальність є формою поваги не тільки для інших, але і для себе.
Система часу буфера: Заплануйте заїзду 10-15 хвилин на початку. Це створює відчуття контролю і зменшує стрес.

10.
Відсутність кордонів у зв’язку
Неймовірні люди часто дозволяють іншим переривати себе, ігнорувати свої думки, або поводитися неоднозначно. Це створює замкнений цикл – чим менша повага вам для себе, тим менша повага інших.
Техніка м'якої твердості: «Я розумію свою точку зору, і я хочу закінчити свою думку» – це слово дозволяє захистити кордони без створення конфлікту.

Наукові основи змін

Нейропластичність мозку дозволяє змінювати поведінкові візерунки в будь-якому віці. Д-р Норман Додеж, у своїй роботі Brain Plasticity, показав, що він займає середню частину 66 днів безперервної практики для формування нової звички.

Стратегія змін: Виберіть одну поведінку зі списку і працювати з ним протягом місяця. Тільки після фіксації переходу на наступний. Спробуйте змінити все відразу призводить до розбиття.

Довгострокові ефекти змін

З 20-х років у Гарвардській бізнес-школі навчався 10 000 випускників МВА, продемонстрував цікавий шаблон: найбільший кар'єрний успіх не досягався тими, хто мав кращі сорти, але тими, хто показав високий емоційний інтелект і впевнену поведінку.

Зміни в поведінкових візерунках впливають не тільки на зовнішній вигляд, але і внутрішній стан. Поліпшується самооцінка, якість взаємовідносин, і нові можливості відкриваються.

Висновок
Статус на сервери Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Зміна починається невеликим, але його вплив може змінити життя.
Почати зараз. Виберіть одну звичок з переліку і працювати над ним на наступні 30 днів. Ваше майбутнє буде вдячний Вам.

Глосарій
Соціальний статус
Позиція індивіда в соціальній ієрархії, яка визначає його престиж, вплив і доступ до ресурсів в суспільстві.

Поведінкові візерунки
Постійні візерунки поведінки, які повторюються в подібних ситуаціях і утворюють враження індивіда.

Емоційний інтелект
Уміння розуміти, використовувати та управляти своїми емоціями та розуміти емоції інших.

Нейропластика
Уміння мозку змінити структуру та функцію у відповідь на досвід, навчання та зміни поведінки.

Дзеркальні нейрони
Нервові клітини, які активуються як при виконанні дії, так і при дотриманні однакової дії в інших.

фістінг
Гормон стресу, який виробляється надниркових залоз у відповідь на стресові ситуації.

Тести
Гормон, пов'язаний з впевненістю, домінантістю і соціальним статусом у чоловіків і жінок.