Як знайти сміливість, щоб зіткнутися з тим, що ви уникли

Ми робимо сотні рішень щодня, і багато з них приводяться до одного потужного інстинкту: уникаючи чого рубає нас. Але що якщо саме те, що ми не можемо уважно тримати ключ до нашого зростання і щастя?

Анатомія ухилення: чому ми запускаємо з наших Fears
Дослідники нейропсихологів свідчать про те, що наш мозок еволюційно налаштований, щоб уникнути потенційних загроз. Стародавня літієва система, яка включає в себе амигдалу, миттєво активізує бойову реакцію на найменший натяг на небезпеку. У сучасному світі ця система часто працює помилково, щоб уникнути психологічних проблем, а не фізичних загроз.
«Кураж не є відсутністю страху, але дія в ній непристойна. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Доктор Сусан Джефферс, автор Почуття груші і Do It Anyway

Психолог Стівен Хайес з Університету Невада провів масштабне дослідження, що включає понад 2000 осіб. Результати показали вражаючий візерунок: люди, які регулярно уникають складних ситуацій, випускають 40% вищі рівні тривожності та 35% меншої самооцінки порівняно з тими, хто сміливо зіткнувся з їх страхами.
486000 р.
Цикл уникнення: як побоюються живить себе
Уникнення створює замкнений цикл, який психологи називають циклом уникнення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Однак, це короткочасне полегшення має довгострокові наслідки:
Етапи циклу уникнення: 1 час
Тригер. Ситуація або думка, що викликає занепокоєння

2,2 км
Еластична тривожність Підвищені фізичні та емоційні симптоми

3 хв
Протидія Уникнення ситуації для зменшення дискомфорту

4. У
Тимчасовий рельєф Короткострокове зменшення тривожності

5 хв
Підвищений страх Груша стає міцною і узагальненою

Невробологія відваги
Сучасні дослідження з використанням fMRI показує, що відвага фізично змінюється структура мозку. Коли ми свідомо стикалися з нашими страхами, попередня кора, зона, відповідальна за прийняття рішень та емоційне регулювання. При цьому активність амигдала знижується, що призводить до зменшення тривожності.
Практичні стратегії розвитку мужності
Методика експозиції сорту
Ця методика, розроблена в складі когнітивної поведінкової терапії, передбачає поступове і контрольоване знайомство з страхом. Починаємо з найменшим терміном, що пересувається на більш складних.

5-4-3-2-1 проти сковорідного уникнення
При страхуванні паралізів використовуйте техніку заземлення:
5 хв Назва 5 речей, які ви бачите.

4. У Назва 4 речей, які ви можете зв'язатися.

3 хв Назва 3 звуки, які ви чуєте.

2,2 км Ім'я 2 запахи можна запах.

1-й Ім'я 1 смак у роті

Реформування внутрішнього діалогу
Дослідження Університету Стенфорда показує, що зміна внутрішнього діалогу різко впливає на нашу здатність відповідати викликам. А замість «Я не можу це зробити», «Я не можу це зробити, але я можу дізнатися. й
Важливо пам'ятати: Якщо ваші страхи серйозно впливають на якість життя, заважайте роботу або стосунки, проконсультуйтеся з фахівцем. Узагальнений тривожний розлад і фобії вимагають професійного втручання.

Історія успіху: від паралізуючого страху до тріумфінгу
Елеонор Росвелт, один з найвпливовіших жінок ХХ століття, був надзвичайно сором'язливим і боятися публічних виступів як дитини. «Для кожного дня, що вас залякає». Ця філософія стала основою її життя. Росвелт вимушений себе говорити громадсько, незважаючи на тремтіння рук і серцебиття. В результаті стала однією з найбільш переконливих спікерів її часу та голови Комісії з прав людини ООН.
Техніка швидкого старту
План дії п'яти кроків: 1 час
Визначте конкретний страх Чим більш точне слово, тим простіше працювати з ним.

2,2 км
Розкласти її в мікрокропи. Пробити велику мету в невеликі, допустимі дії.

3 хв
Встановити час рамки Подаруйте собі конкретний термін.

4. У
Знайти союз Поділіться своїм планом з кимось, хто підтримує вас.

5 хв
Дізнайтесь відразу. Візьміть перший крок протягом 24 годин

Довгострокова перевага зборів
15-річне дослідження Гарвардського університету виявили, що люди, які регулярно стикаються з їх страхами показують:
  • 60% вищого рівня задоволеності життя
  • Кращі результати кар'єри 45%
  • 50% міцних міжособистісних відносин
  • 35% краще показники фізичного здоров'я

Створення банку заготівель
Зберігайте журнал ваших перемог над страхом. Запишіться на будь-який час, коли ви зробите щось, що вас залякає. Перечитавши ці ноти в моментах сумніву стануть потужним джерелом мотивації та нагадуванням про вашу здатність долати перешкоди.
Висновки: Залучення як майстерність
Заготівля не вроджений рис, але вміння, які можуть бути розроблені. Кожного разу ви берете крок до вашого страху, ви зміцните м'язи мужності. Пам'яті: Відчуття є тимчасовим, але шкодує про те, що не було зроблено.
«Не чекайте, поки страх не зникне. Не повністю зникає груша. Але з кожним сміливим кроком, він стає тихим, і голос виростає гучніше. Психолог Мель Роббінс

Почати зараз. Виберіть один страх, який обмежує ваше життя, і прийняти перший, якщо крихітний, крок до нього. Ваше майбутнє буде вдячний Вам.
Словник термінів
ендометрічна система Група структур мозку, відповідальних за емоцію, мотивацію та виживання. Включає в себе емігда, хіппокампу та інші райони.

Мигдально-подібне тіло (амігдала) Невелика структура в часовому ложі мозку, що обробляє страх емоцій і викликає боротьбу-або-світлову відповідь.

Попередня кора Площа мозку, відповідального за виконавчі функції, включаючи прийняття рішень, планування та емоційне регулювання.

Закінчена виставка Терапевтична методика, в якій людина поступово і контрольно-контрольна зустрічає об'єкт його страху.

Узагальнений тривожний розлад психічний розлад характеризується надмірною і неконтрольованою тривожністю про різні аспекти життя.

Когнітивна поведінкова терапія (CBT) Форма психотерапії, яка допомагає змінити негативні думки та поведінкові візерунки.

fMRI (функціональна магнітно-резонансна томографія) Метод нейровізуалізації, що дозволяє вивчити активність мозку в режимі реального часу.

Дослідне дослідження Вид наукового дослідження, в якому спостерігаються й ті ж учасники.