Що таке вірне щастя?

Що таке справжнє щастя - коли організм здоровий і в миру

У сучасному світі швидкопсованих швидкостей, нескінченних цілей та інших людей, питання про те, що істинне щастя стало не тільки філософським, але й життєво практичним. Здається, що кожен працює, даючи щось, будувати зображення для соціальних мереж і втратити дотик з реальністю, з собою і з власним тілом. Але вірне щастя не забіг. Це момент, коли ви здорові, коли ваше тіло дихає вільно, і ваша душа не хістерія з тривожністю. Це життя тут і зараз. Це мир без втечі. Це прийняття замість боротьби. І все доступно кожному.

Що таке суть істинного щастя?

Якщо ви знімаєте люки зовнішнього світу – бренди, статуси, вподобання – то що дійсно важливо залишається. Щастя не живе в майбутньому. Не в жодній думці. Це в Комфорт і психічний балансй Це стан, де ви не сховаєте за бізнесом, не відмовляєтеся від себе в ТВ-шоу і телефони, але здатні бути самотніми і не відчуваючи страху.

Щастя - здоров'я тіла + спокій + наявність в даний момент. Проста формула, яку забули мільйони.

Чому ми відступаємо від цієї простоти?

Є багато причин, і більшість з них накладаються ззовні. Реклама, ідеалізація успіху, соціальна порівняння. Ми навчаємо, що щастя – автомобіль, будинок, престиж. Але більшість людей, які досягли цього оголошення, «Я відчуваю себе порожнім». Парадокс є те, що чим більше людина прагне до інших цілей людей, тим далі він відходить від себе.

Як повернутися до себе: практичні поради

1,1 км Зупинити його. Реалізувати момент.
  • Візьміть глибокий дихання. Відчуйте своє тіло. Ти живий, і це диво.
  • Скажіть себе, "Я зараз." Це досить. й
  • Почати свій день з тигрою, не телефонуйте. Нехай ваше дихання буде першим.

2,2 км Подбайте про своє тіло як храм.
  • Сонце не розкіш - це фундамент психіки.
  • Ет органічно. Проста їжа = прозорий розум.
  • Перемістити його. Прогулянка, розтягування, танці – все, що зачаровує тіло.

3. У Приховати, не запускати.
Проблеми не зникнуть, якщо ігнорувати їх. Вони накопичуються і стягуються. Почати невеликий:
  • Написати сигналізацію. Покладіть його на папір.
  • Вирішуйте складне завдання на кроки і зробіть перший.
  • Подати заявку на підтримку – не бути самостійно.

добез ціни2005001'0001'5002'0002'5002'0002'5004'0004'5005'0006'0007'0008'0009'00010'00011'00012'50014'00015'00017'50020'00022'50025'00027'50030'00035'00040'00045'00050'00060'00075'000100'000

4. У Не робіть дива.
Порівняння вбиває унікальність. А не дивлячись на життя оточуючих, дивляться всередині себе.
  • Що ви щасливі, навіть якщо ніхто не може бачити?
  • Які мрії дійсно Ваші і не накладаються батьками?
  • Де ти відчуваєш себе?

Як інженер знайшов щастя без офісу
Алексей, інженер з Москви, кинути свою роботу після панічної атаки на метро. За півроку він нічого не міг - тривожність, безсоння, втрата відсотків. У певній точці він пішов на озеро в Карелію. Веб-сайт Немає плану. Просто «згодити своє почуття». Сьогодні він вирощує трави, фарби, блоги про прості радості. Він сказав: «Це перший раз я не ходжу від себе». І я відчуваю себе безпечною.

Висновки: Щастя всередині, не зовні
Якщо ви читаєте це до, вітання. Так ви вже встигли поспілкуватися. Не чекайте ідеального моменту, щоб бути щасливими. Він не приїжджає. Все, що ви маєте, ваше тіло, ваше дихання. Нехай це буде початок нового, сьогодення, шляху.

Немає нічого довести. Справжній щастя не кричущий — вдихає спокійно в ритмі серця.

Глосарій
Розуміння
Психологічний стан, який повністю присутній в даний момент, без судових рішень або аналізу.

Психосоматика
Відділення медицини, що вивчає вплив психологічних станів на фізичне здоров’я людини.

Медитація.
Практика фокусування уваги для зниження рівня стресу, підвищення обізнаності тіла та емоцій.

Соціальне порівняння
Присутність людини для оцінки свого життя через призму успіху інших, що нерідко призводить до незадоволеності собою.

Життя
Уміння бути повністю залученим до того, що відбувається, щоб відчути презент, а не втратити думки про минуле або майбутнє.