17
10 способів виглядати впевнено навіть якщо ви не знаєте, що робити наступне

Самостійність - запорука успіху в будь-якій ситуації
Як часто ми знаходимо себе в ситуації, де ми повинні приймати рішення, направляти інші або демонструвати компетентність, але є загальна невизначеність всередині? Художня думка, що в момент невизначеності – це не просто корисна майстерність, але справжній супер-інструмент сучасної людини. Ця стаття розкриває практичні методики, які допоможуть вам випромінити впевненість навіть при повній настій.
Згідно з дослідженням психологів Гарвардського університету, люди, які здаються впевненістю, є 63 відсотків, швидше за все, отримують просування і 41 відсотків, швидше за все, вибирають для свинцевих проектів, навіть якщо вони мають однакові навички, як їх менш впевнені аналоги. Імпресивний, це не так?
Чому важливо впевнено виглядати?
Конфіденція - це соціальна валюта. Вражає, як інші сприймають нас, які можливості відкриті до нас, і як ефективно ми можемо привести інших. Важливо розуміти, що показати впевненість, що не є рівним запереченням або претензією – це більше інструменту, щоб допомогти вам і іншим подолати момент невизначеності перед виникненням чіткості.
Відповідно до теорії впливу хло, люди, як правило, приписують інші позитивні якості для впевнених осіб: компетентність, надійність, лідерські здібності. Це створює позитивний спіраль сприйняття, який працює на Вашому користь.
10 перевірених способів випромінювати впевненість
1-й
Магістр мови тіла переможця

Ваше тіло говорить перед тим, як ви говоритьте перше слово. Пост, ручне положення, контакт очей - це всі потужні сигнали довіри. Дослідження показують, що прийом так званих «потужних постаусів» перед важливими зустрічами не тільки робить вас більш впевненими, але насправді підвищує тестостерон (домінантний гормон) і знижує кортизол (натуральний гормон).
Практичний прийом: До важливої зустрічі або виступу знайдіть відокремлене місце і проведіть два хвилини в «Суперман Поза» - руки на стегнах, ніжках на ширині плеча, висунуті груди. Ефект цієї простої техніки може тривати до декількох годин.
2,2 км
Дізнатися більше
Хідна мова – ознака нервовості. Люди, які говорять повільно і приймають свідомі паузи сприймаються як більш авторитетний і впевнений. Додатковий бонус: виміряний виступ дає вам час думати про наступну думку.
Практичний прийом: Практикум, які приймають трисекундні паузи після важливих виписок. Ці паузи не тільки підкреслюють важливість того, що було сказано, але і створюють образ людини, який не поспішає і повністю контролює ситуацію.
3 хв
Вивчіть мистецтво стратегічного розвитку
Уміння залишатися безшумним - незаслужений елемент впевненої поведінки. Відповідаючи, що ви не знаєте відповідь, але знаєте, як знайти це прояв сили, не слабкості. Відповідайте лише ті питання, в яких ви компетентні, а в інших випадках використовують техніку перенаправлення уваги.
«Я не знаю відповідь на це прямо зараз, але я знаю, як це отримати. Повернемося до цього після того, як я роблю трохи досліджень. й
4. У
Майстер-клас «під ключ»
Фрамінг – це спосіб налаштування контексту для подальшої інформації. За допомогою попереднього складання розмови або презентації ви демонструєте контроль ситуації та керувати очікуваннями аудиторії.
Практичний прийом: Початок зустрічі з фразою: «Для мене хочу обговорити три ключові аспекти проекту: [автор 1], [аспект 2] та [аспект 3].» Навіть якщо ви не впевнені, що всі деталі, структурований підхід дає враження від ретельної підготовки.
5 хв
Використовуйте потужність приготовленої сумісності
Парадоксально, найбільш природні і спонтанні виступи часто найбільш ретельно підготовлені. У вас є набір універсальних фраз, оповідань і прикладів, які можуть бути гнучко адаптовані до різних ситуацій.

Дослідження показують, що близько 70% успішних виконавчих органів мають «секторний банк» – сукупність підготовлених особистих і професійних анематів, які вони можуть доречно використовувати в різних ситуаціях, що дає враження від поставленої компетентності.
Подумайте заздалегідь про відповіді на найскладніші питання, які можуть виникнути в професійному полі. Практичні рецепти, які звучать переконливо і залишають вам приміщення для маневру.
6 хв
Вивчіть мистецтво відображення питань
Коли ви зіткнулися з важкою проблемою, що ви не маєте готової відповіді на те, що техніка відображення може дати вам час, коли вам потрібно думати, зберігаючи свою експертну позицію.
Практичний прийом: «Це дуже цікаве питання. До того, як я відповіла, я знаю, що на це? або, «У контексті ситуації, що ви думаєте, є найважливішим аспектом цієї проблеми? й
7 хв
Практика «емпатичне керівництво»
Якщо ви не знаєте, що робити далі, орієнтуватися на розуміння потреб і занепокоєння інших. Попитаючи глибокі, продумані питання і уважно слухайте, ви не тільки встигнете думати про своє положення, але і створити образ продуманого лідера.
«Лідерство не тільки про те, що всі відповіді, це питання, що стосуються правових питань. й
8. У
Використовуйте принцип "точка"
У моментах невизначеності, будувати на основних значеннях, принципах та перевірених методологіях. Вони слугують надійним опором, коли конкретні деталі ситуації незрозумілі.
Практичний прийом: Формуйте для себе 3-5 фундаментальних принципів професійної діяльності. У моментах невизначеності звертайтесь до них як компас для прийняття рішень.
9. Навігація
Практика «системи, які думають голосно»
Іноді, демонструючи процес мислення може бути ще більш цінним, ніж надання готової відповіді. Замість того, щоб приховати свої думки, побудувати свої думки, демонструючи методичний підхід до вирішення проблеми.
«Особливо ми розглянемо цю проблему. По-перше, нам необхідно зрозуміти, які фактори впливають на ситуацію, а потім визначити можливі сценарії і, нарешті, вибрати оптимальну стратегію дії. й
10.
Розробити «інтелектуальну модність»
Парадоксально, визнаючи межі ваших знань можна зміцнити, не ослаблити, ваше положення як експерт. У сучасному світі перевантаження інформації, можливість сказати «Я не знаю, але я дізнався» сприймаються як прояв інтелектуальної чесності та зрілості.
Дослідження в галузі психології лідерства показує, що лідери, які демонструють «інтелектуальну модність» (вміння розпізнати обмеження їх знань) отримують більшу довіру в підлеглих і приймають більш проінформовані рішення в довгостроковій перспективі.
Висновки: Конфіденція як практична навичка
Уміння виглядати впевнено не вроджена характеристика, але набір специфічних методів і навичок, які можуть бути розроблені і покращуються. За допомогою методів, описаних вище, ви не тільки створите образ компетентного професіонала, але насправді станете більш ефективним у ситуаціях невизначеності.
Пам'ятайте, що мета не повинна бути експертом, але створити простір безпеки і довіри, де ви і ваша команда може працювати продуктивно, щоб знайти оптимальні рішення. Реальна впевненість в собі не від ілюзії омнауки, але від комфортного ставлення до невідомого і впевненості в одній здатності знайти шлях вперед навіть в найскладніших ситуаціях.
Словник термінів
Гало ефект
Когнітивні спотворення, в яких загальне враження людини впливає на сприйняття його індивідуальних якостей. Наприклад, впевнена людина часто сприймається як більш грамотно і надійно.
Фрамінг.
Психологічна методика, яка передбачає створення контексту або «рамкового» сприйняття для подальшої інформації щодо впливу на те, як інтерпретується інформація.
Потужність поз
Відкриті, розширені положення тіла, які дослідники пов'язані з підвищеними рівнями тестостерону і меншими рівнями кортизолу, що призводять до почуття більшої потужності і меншого навантаження.
Посольство
Стиль лідерства на основі розуміння та розгляду емоційних потреб та мотивацій членів команди.
Інтелектуальна модність
Можливість розпізнати обмеження ваших знань і бути відкритим для нової інформації та точок зору, навіть якщо вони суперечать існуючим переконанням.
Системи мислення
Підхід до аналізу, в яких об’єкти розглядаються як системи з’єднаних елементів, а не ізольованих одиниць. Ви можете побачити не тільки індивідуальні проблеми, але й їх взаємозв’язки в ширшому контексті.
Що таке ефект рубіту і чому ви купуєте те, що вам не потрібно?
Що потрібно розуміти, щоб бути успішним у суспільстві