9 Причини Чому ви не повинні йти після жінки, навіть якщо ви подібно її

Якщо дівчина виграла своє серце, але відмовтеся від вас, ви не повинні працювати після неї, якщо ви не хочете зробити неприємності. Давайте подивимося, чому і що робити.

Габаритний зображення
У нашому житті, коли людина, яка захопила всі ваші думки, залишається байдужим до ваших спроб. Сучасна культура часто романтизує наполегливість і «повчання» об’єкт симпатії, але психологи і експерти з відносин погоджуються, що ведуть після того, як жінка, яка дав нерівну відмову – шлях до психологічних проблем і розчарування.

Чому чоловіки псуються в хасі непристойної жінки?
Перед тим як зрозуміти причини, чому ви не повинні переслідувати жінку після відторгнення, нехай розуміють психологічні механізми за цією поведінкою. За даними дослідження, опублікованого в журналі особистості та соціальної психології, люди, як правило, розміщують вищу цінність на те, що важко отримати доступ, феномен, відомий як «дефіцитний ефект. й
Ще одним механізмом є «реактивний опір»: чим більше ми сказали, що ми не можемо мати щось, тим більше хочемо. При ідеалізації об'єкта симпатії додається до цього, утворюється потужна психологічна пастка.
9 Причини Не перейменувати жінку після Refusal
  1. Повага для особистих кордонів Основа здорових відносин. Коли жінка не говорить, це вираження її особистих кордонів, які заслуговують стільки поваги, скільки ваше власне.
  2. Збереження самооцінки Постійні спроби отримати увагу тих, хто не зацікавлений
  3. Уникнення соціальної стигми Нездорова поведінка, яка впливає на репутацію та стосунки з іншими.
  4. Профілактика правових наслідків Якщо наполегливість виходить за межі певних обмежень, вона може кваліфікувати як загартування, яка має серйозні наслідки.
  5. Емоційне виснаження Постійні спроби виграти увагу людини, яка показує байдужість призводять до хронічного стресу і емоційного вигорання.

1. Загублені можливості Відцентруючись на непристойній жінці, ви продаєте можливості познайомитися з тим, хто дійсно здатний оцінити вас і готові побудувати взаємовідносини.
  2. Спотворення реальності Подовжені переслідування часто супроводжуються ідеалізаціям об'єкта симпатії, що призводить до створення нереального образу, який не відповідає дійсності.
  3. Формування нездорових візерунків Якщо шахтування стає звичним способом побудови відносин, це може призвести до хронічної нездатності у вигляді здорових, рівних облігацій.
  4. Розрив можливий дружба Постійні спроби перевести відносини в романтичний канал після відмови часто не в змозі підтримувати навіть дружні стосунки.

Ознаки, що ви “зняти” для жінки
Буває, що людина не знає про свою поведінку, писати її як «персистенція» або «професіонування почуттів». Ось симптоми, які повинні оповідати вам:
  • Ви завжди ініціаторуєте контакт, і вона рідко оцінює.
  • Ви проаналізуєте своє слово і подивитеся на приховані ознаки інтересу.
  • Ви змінюєте свої плани на випадковому рівні.
  • Ви виправите її застудність або затримання до вас.
  • Ви відчуваєте емоційно вичерпається після взаємодії з нею.
  • Ваші друзі починають турбуватися про вашу поведінку.

Що ви робите замість переслідувань?
Визначте, що ви перебуваєте в ситуації, коли жінка недоступна, важливо вжити заходів, щоб зламати цей цикл. Тут конструктивна альтернатива:
Стратегія особистісного зростання та подолання нездорових насадок
  1. Практика розщеплення себе Мінімізувати або усунути контакт за 30 до 90 днів, щоб дати свої емоції прохолодно.
  2. Подбайте про себе. Поставте енергію, яку ви витрачаєте на виконання конструктивного способу: фізична активність, нові навички, творчість.
  3. Розширення соціального кола Зустрічайте нові люди не тільки розширять свої можливості для знайомств, але й збагачують ваш життєвий досвід.
  4. Переглянути спеціаліста. Якщо ви відчуваєте, що ви не можете побороти обсесивну привабливість самостійно, консультація з психологом може істотно допомогти.
  5. Розуміння практики. Регулярні практики медитації та розуму допомагають розпізнати та контролювати непристойні бажання.

Науковий погляд: чому ми фіксуємо на тих, хто відхиляє нас?
Дослідження в нейронауці показує, що відмова активізує такі ж мозкові області як фізичні болі. Крім того, невпевненість у відносинах стимулює виробництво допаміну, нейротрансміттера, що бере участь у формуванні залежності.
Це пояснює, чому ситуації, де жінка надає змішані сигнали особливо звикання до чоловіків. Психолог Helen Fisher, в її дослідженнях про романтичне вкладення, порівнює цей процес до азартних ігор: непередбачуваність результату створює потужний стимул для продовження гри.

Історії з практики: як перезавантажити життя змін «пошуку»
«Для двох років я опинився з колегою. Я думав про її постійно, шукаю причини спілкування, але отримав тільки відмову в поніті. Усе змінилося, коли я вирішив взяти перерву і залишити на три місяці, щоб працювати в іншому місті. Я зустрілася з багатьма новими людьми, починав скелелазіння і раптом зрозумів, що я міг би піти через день без думки про неї. І через шість місяців я зустрів дівчину, з якою ми відразу мали взаємну симпатію. Шукаю, я дивився на скільки енергії, які я провів на бездії хобі. – Андрій, 34

Після болючого розриву я почав стелити мій вид. У місцях, де вона йде. Одного разу друг її буквально сіла і сказав: "Ви знаєте, що не нормальний, правий? вона рубається. Він був схожим на льодовий душ. Я звернувся до терапевта і зрозумів, що мої дії не диктували любов, але страхом самотності і пораненим его. Я можу зустрітися з моїм ексом на вечірці і щиро радіти своїм новим відносинам. - Михайло, 29.

Висновки: Шлях до здорових відносин
Відповідаючи застрахувати жінку, яка не показує взаємного інтересу, не є ознакою слабкості, але прояву емоційної зрілості і самооцінки. Справжня привабливість ґрунтується на внутрішній впевненості і здатності будувати повагу, рівних відносин.
Пам'ятайте, гідні відносини не вимагають постійного підтвердження вартості. Вони базуються на взаємних інтересах, повагі та готовність інвестувати в розвиток комунікації з обох сторін. І найголовніше, щастя і самоактуалізація не повинні залежати від конкретної людини – це ваша внутрішня робота, яка в кінцевому підсумку зробить вас привабливими для тих, хто дійсно здатний оцінити свою справжню природу.

Глосарій
Ефект дефіциту
Психологічне явище, в якому люди прикріплюють велику цінність до того, що сприймаються як рідкісний або важкодоступний.
Стрічковий опір
Психологічна відповідь на загрозу свободі вибору або дії. Це призводить до збільшення бажання отримати те, що стає недоступним.
Ідеалізація
Психологічний механізм, в якому людина дає об'єкт його увагу виключно позитивними якостями, ігноруючи недоліки.
Емоційне вигорання
Стан фізичного, емоційного та психічного виснаження, викликаного тривалим впливом емоційно напружених ситуацій.
допамін
Нейротрансмітер, який бере участь у системі винагороди мозку. Розробляється в ситуаціях антіпації та невизначеності, грає ключову роль у формуванні залежності.
Особисті кордони
Психологічні, емоційні та фізичні обмеження особи встановлює для захисту особистої ідентичності та благополуччя.
Соціальна стигматизація
Процес, за допомогою якого негативно оцінюється певні якості або поведінки людини, що призводить до їх виключення з певних соціальних груп.
Розумність (Mindfulness)
Психологічна практика, спрямована на повну концентрацію на даний момент, прийняття та усвідомлення своїх почуттів, думок та відчуттів без їх оцінювання.