Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

13 Кроки, щоб приймати при відключенні

Неприємність – це не кінець дороги, але тільки одна його частина.
Невідкладна частина життя кожного. Вони означають нас в кар'єрі, особистих відносинах, творчих прагнень. Однак це реакція на відмову, яка визначає, чи стане перешкодою або покроковим каменем на майбутні досягнення. У цій статті ми розглянемо 13 практичних кроків, щоб перетворити гіркоту в паливо для майбутніх досягнень.

«Я не вдалося. Я просто знайшов 10000 способів, які не працюють. – Томас Едісон

13 кроків до подолання неспроможності
1-й
Прийміть свої емоції
Атемпти пригнічують негативні емоції після збою тільки зміцнюють їх. Визнання і прийняття Ваших почуттів є першим кроком для подолання їх. Дозвольте відчути розчарування, сумність або небезпеку, але встановити часовий кадр за цей період.

2,2 км
Зміна перспективи сприйняття
Практика когнітивного рефрагментування допомагає бачити ситуацію в новому світлі. Замість того, щоб бачити несправність як кінцевий вирок, див. його як цінна інформація про те, що можна покращити.

3 хв
Проведення об’єктивного аналізу
Після гострої емоційної реакції, проводиться детальний аналіз того, що сталося. 5 Чому техніка допоможе вам потрапити в корінь проблеми, виявивши системні проблеми замість поверхневих пояснень.

Аналіз причин відмови допомагає знайти ефективні рішення
4. У
Окремі факти та тлумачення
Невиконання проекту є фактом, але висновок «Я невірний» – інтерпретація. Для окремих фактів і інтерпретацій напишіть ситуацію в двох стовпчиках: «Що це відбулося» і «Що думаю, що це? й

5 хв
Практика самообслуговування
Дослідження показує, що самообхідність є більш ефективним у просуванні особистісного зростання після невдачі, ніж самокритика. Поговоріть собі, як ви будете закрити друг в подібній ситуації.

6 хв
Вивчайте цінні уроки
Запитайте конкретні питання: «Що працює?» Що не працює? Що можна поліпшити наступний раз? Зберігайте «відкритий журнал», де ви пишете всі інсайти, які ви отримуєте від невдалого досвіду.

7 хв
Розвивайтеся зростанням
Люди з розумом зростання краще при співуванні з відмовою. Вони бачать можливості для розвитку. Замініть фрази «Я не можу» з «Я ще не можу», «Це занадто важко» з «Чому потрібно».

8. У
Підтримка Seek.
Соціальна підтримка є потужним ресурсом для відновлення. Удосконалення проблеми допомагає структурувати досвід та зменшити емоційний стрес. Шукайте з-за кордону, щоб запропонувати нові рішення.

9. Навігація
Розробка плану дій
План допомагає перенаправляти енергію від хвилювання про минуле для формування майбутнього. Використовуйте спосіб завдання SMART. Почати з невеликими кроками, які зміцнять вашу впевненість і мотивацію.

Недостатня відмова як початок нового шляху
10.
Розуміння практики
Розумна техніка допоможе створити відстань між собою і своїми думками. Візьміть 10 хвилин, щоб спостерігати дихання. Коли виникають думки про відмову, зазначимо їх без участі.

11.
Знайти приклади натхнення
Історії людей, які долають серйозні недоліки, можуть стати джерелом мотивації. Від Edison до Rowling історії успішних людей повні з прикладами подолання основних недоліків.

12.
Зміна навколишнього середовища.
Нове оточення стимулює утворення нових нейронних зв’язків, сприяння гнучкому мислення. Це може бути як радикальна зміна або невелика зміна – перепланування меблів або нового маршруту.

13 хв
Відчуйте свій ріст
Визначте та відзначаєте прогрес, посилює нові поведінки. Зберігайте щоденник досягнень, обміняйтеся досвідом з близькими і винагороджуйте себе на кожному етапі.

Висновок
Непристойна не протилежність успіху, але її частина. Застосування цих 13 стратегій не тільки допоможе впоратися з відмовою, але і перетворити його в каталізатор для зростання. Надійність - це майстерність, яка може бути розроблена. Кожна невдача, яку ви подолали, змушує вас сильніше і оцінювати.
«Фаллінг не перемога. Непристойна відмова підніматися після падіння. - Річард Ніксон.
Глосарій
пізнавальне рефрамування
Психологічна методика, яка передбачає зміну способу сприйняття ситуації для зміни емоційної відповіді на неї.

Налаштування росту
Впевненість, що здібності можуть бути розроблені шляхом подолання труднощів, важкої роботи та наполегливості.

Самохідність
Уміння лікувати власні труднощі з розумінням і добротою, як лікувати близьких.

Психологічна спадщина
Уміння ефективно адаптуватися до стресу і відновлювати від збою.