12
9 Знаки Ви Too Frank і Як зупинитися

Коли Правда Є Harmful: 9 Знаки надмірної Франкності
Щильність – це в’язкість, але її надлишок перетворює діалог у шахтне поле. За даними Університету Каліфорнія (2019) вивчали 68% конфліктів, які виникають з неадептицького кандору. Як знайти лінію між чесним і непристойним?
Симптоми «гіперної прозорості»
1,1 км Ви стаєте пішохідною Вікіпедією вашого життя.
Розлучення батьків на першій зустрічі? Психолог Роберт Цільдіні називає це «відпочинковий ефект» – прагнення розмежувати інформацію для помилкової інтимності.
2,2 км Після розмови ви відчуваєте емоційне виснаження.
За даними журналу «Суспільно-психологічна та особистісна наука, 43% людей з високим досвідом відкритості «комунікабельний похмілля» - фізична втома після омолодження.
3. У Твої історії часто закінчуються у вишці.
На прикладі практики: клієнт Аліна розповів про свою ектопічну вагітність, думаючи, що це «зброя команди ближче». Результатом було 8 місяців уникнення.

СТОП Метод: Техніка надзвичайного самоврядування
- С (Стоп) Фізично вичавити пальця, переривати імпульс
- Твитнуть (Тинк) - запитайте, "Чому потрібно це?"
- О (Оптини) Виберіть з 3 варіантів реакції
- П (Процедури) - Усвідомо
4. У Ви почуваєте людей, що говорять: «Ви занадто прямі. й
У MIT-експертах (2021) було показано, що фраза «Я бачу за себе» збільшує рівень співрозмовника на 17%, навіть якщо повідомлення нейтральне.
Спосіб усунення: перезавантаження зв'язку
3D фільтри техніка від Coach Emily Амо:
- Я знаю їх добре? (рівень інтимації)
- Чи допомагає він? (Пуре спілкування)
- Я маю згоду? (Етичний огляд)
487380 р.
5. Умань Ваші секрети стають публічним доменом
За Законом Паркінсона «більше особистої інформації, чим швидше вона поширюється». Математична модель показує, що відновлення з 3 людини досягає 27 осіб за 48 годин.
Глосарій
Емоційний інтелект
Уміння розпізнати емоції – власні та інші – керувати поведінкою
Самоконтролю
Система внутрішніх “бреклам” для регулювання непрозорих реакцій
відбиття
Аналіз ваших думок і дій після дії зв'язку
Пам'ятайте, щирість без фільтрів не схожа на сонце без атмосфери: її жалюзі і опіки. Вивчіть носити «комунікаційні сонцезахисні окуляри» – захистити інших від вашого емоційного ультрафіолетового світла.