30
9 Ситуації, які поновлюють ваше здорове

Хто ви дійсно? 9 дзеркальних ситуацій
Життя – найкращий психолог. Не питайте прямі питання, але це кладе нас в обставинах, де наші реакції стають точною особистою картою. Ці моменти, як рентгенівські промені, освітлюють наші цінності, страхи та істинні мотиви. Розшифровуємо їх разом.
1,1 км Налаштування: Ваше вірне обличчя під маскою

Коли адреналін відходить, він показує. базовийй Дослідження з Університету Каліфорнії показує, що під впливом стресу 68 відсотків людей, що переходять до дитячих малюнків.
Що робити:
- Час після бою напишіть свої емоції і аргументи.
- Аналіз, який викликає найбільш гостру реакцію
- Використовуйте три питання: Що я можу захистити? Чому це? Що я боїться втратити?
2. Невибагливий успіх: тест на доброту Его
Судден тріумф гасить самодостатняй Психолог Carol Dweck, в дослідженні про ріст мислення, примітки, що 43% людей починають гасити успіх для страху невідповідності новому статусу.
3. У Довговічність: діалог з внутрішньою самою
72 години без соціалізації – поріг, після чого починається глибоке відображення, згідно з Журналом екологічної психології. Важливо: Які думки стають непристойними? Які спогади приходять?

4. Допомога незнайомцю: Карта Empathy
Спонтанний альтрум - індикатор рівень емоційного інтелектуй Університет Суссекс-експерт (2019) зарекомендував, що люди з розвиненою емпатією допомагають 3 рази частіше, навіть при особистій незручності.
5. Умань Технологічна детоксикація: цифрове відображення
24 години без гаджетів розкриваються:
- Рівень цифрової залежності
- Можливість автономної мотивації
- Глибина існуючих страхів
6. Жнівень Фінансова криза: Ієрархія цінностей
Коли ви втратите 50% вашого доходу, ваші перші три витрати показують ваші справжні пріоритети. економіст Р. Талера в теорії психічного обліку підтверджує, що при стресових умовах люди діють за базовими ставками.
7. Про нас Грати з дітьми: рівень присутності
Як довго ви повинні повністю приєднатися до гри? Дослідження розуму показують, що середня доросла витрачає 17 хвилин «відьма» до дитячого режиму.
8. Громадська вистава: Театр маски
Аналізуйте немову, але тілесні реакції: тремтіння в колінах, потових долонях, швидкість дихання. Ці маркери, як P. Ekman зарекомендували, точні слова показують рівень само цензури.
9. Навігація Непорочна критика: дзеркало самооцінки
Ваша перша думка після незрівняного репрохаю є запорукою розуміння основні переконанняй Когнітивний терапевт А. Бек визначає три візерунки: «Я поганий», «Світ ворожий,» та «Майбутнє безперечно. й
Глосарій
відбиття
Можливість аналізу власних думок та емоцій
Емоційний інтелект
Можливість розпізнати та керувати своїми та іншими емоціями
Когнітивний диссонанс
Чоловічий дискомфорт при конфлікті вірувань і дій
Чоловічий облік
Психологічне явище класифікації грошей на «ментальні рахунки»
«Self-knowledge – це єдиний шлях, де місто невідоме, але кожен крок змінює карту». – L. Sanger