Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Чому чоловіки залишають без пояснення: Історія чоловічої психології

"Це просто зникне:
Чому Чоловічий безслов’янський прогулянок від Became культурний феномен
р.

Невробологія тиші: Що таке сканування мозку
Університет Каліфорнійського університету виявив, що 68% чоловіків активізують сітчастий мозок (зона відчуттів) у емоційних конфліктах становить 3 рази більше інтенсивних, ніж у жінок. Це не «ковардійці» – це фізіологічне перевантаження. Д-р Терренс Ріллс пояснює, що «Особливості мозку часто сприймають роз’яснення як продовження конфлікту, що активізує режим заморожування. й

«Ми помилково вважаємо, що чоловіча тиша, як самотність. По суті, це переповнена чашка, яка відлякується до підвіконня. Ами Банки, автор теорії Чотиристороннього зв'язку

3 соціальних міфів, які важко розібратися в догляді:
  • Міф 1: «Якщо я кохаю, я знайшов слів». 54% чоловіків відчувають дієсловий параліч при спробі описати почуття (APA, 2023)
  • Міф 2: «Це знак байдужості». Дослідження Журналу соціальної психології розкриває, що 61 відсотків «поклоніння» викликано підвищеною чутливістю до партнера
  • Міф 3: «Це тільки незрілі люди роблять». Теорія пристосувань Bowlby: Це A "Avoid Пристосування" Візерунок, сформований до 7 років

193845

Семінар: Як видалити Unsaid
Техніка для трьох часових ліній
Психолог Linda Sapolin-Snead рекомендує:
  • Накладні соки: Минулі (моделі з дитинства) презентують (при останні 3 взаємовідносин), майбутнє (побоювалися страхи, не Ваші)
  • Шукаємо візерунки, не викликає: "Чому він не ухиляється, як батько?", «Особливості, коли ви занадто наполягають?
  • Про нас і не мене? й

Емоційний GPS метод
Розроблено Інститутом Гетмана для прогнозування зазорів:
  • Крок 1: Відстежити мікро-вихід – повідомлення, забуті обіцянки
  • Крок 2: Використовуйте якірні фрази: «Це важливо для мене зрозуміти, навіть якщо це не ідеально. й
  • Крок 3: Пропозиція альтернативних слів – живопис разом, обмін музикою

Глосарій
Внутрішня частка
Відповіді мозку, які інтегрують емоційні та тілесні
Уникнути кріплення
Стиль взаємовідносин подібний на ранній досвід емоційного відторгнення
Verbal параліч
Нездатність висловлювати почуття в словах через перевантаження системи кінцівки

Висновки: Мистецтво позбавлення волі без відповіді
15-річне навчання з університету Чикаго виявило, що 73 відсотків чоловіків, які пережили після того, як виловили свою тишу. Ваша робота не може чекати повторно. Створіть емоційний арк: напишіть непристойний лист, подякуючи вам за ваш урок. Вірджинія Вовна один раз - сказав він: "Свобода починається, коли ми зупинимо пошук авторів нашого болю в інших. й