Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Депресія: Звідти, де це погано. Екологія свідомості проти насильства

«Це не ви, хто зламав, це ваше середовище, яке отруйно.» Як економить екологію свідомості від депресії

У 2018 році ВООЗ назвав депресію «плагу двадцятого століття»: 264 млн. осіб втрачають свій смак на життя щороку. Але що якщо проблема не хімія мозку, але токсичне середовище? Дослідження університету Джонса Хопкінса виявили, що 68 відсотків пацієнтів з клінічною депресією показали поліпшення після зміни навколишнього середовища, навіть без медикаментів. У цій статті - інструкція із евакуації від емоційного Чорнобиля.

Чому депресія є екологічною катастрофою
Нейронауковці з МІТ виявили, що хронічні стреси змінюють структуру стегна, зменшуючи її на 10-20%. Але головний ворог не стрес, але:
  • Відновлення блоку навколишнього середовища
  • Люди, які заперечують ваш біль ("Так, кожен робить!")
  • Системи, які вимагають постійного маскування

Три ознаки токсичного середовища

За даними НКРБІ, токсичні зв’язки викликають однакові нейровідповіді як фізичні болі. Маркери навколишнього середовища, що вимагають евакуації:
  1. Газотехніка: "Я чую тебе".
  2. Емоційне вампіризм: Односторонній супровід
  3. Скульптура страждань: «Друга любов – біль. й

Як створити Екологію свідомості: 5 кроків від психологів
У інтерв'ю з доктором Естером Перел пропонує стратегію «емоційне переїзд»:
  • Карта землі: Список «полутерів» - від новин до колег
  • Фільтри: Встановити ліміт на комунікацію з енергетичними напоями
  • Зелені зони: 15 хвилин на добу для класу, де ви не “коректовані”

Життя хакі для миттєвої детоксикації

Надзвичайні процедури від когнітивного психолога Девід Бернс:
  1. Техніка Зупинки крану: У нападі самообмеження голосно скажуть «Стоп!» і описують 5 об’єктів навколо вас.
  2. Руле 3 вікна: Уявіть, що ваші думки відкриті вкладки. Закрийте 3 найсвіжіші
  3. Дієта для розуму: 1 критична думка – 3 підтримувані («Я впорався до – я буду справитися зараз»)

Глосарій
Екологія свідомості Система практик створення психічно-безпечного середовища, подібного до екологічного балансу природи.
газорозпилювання Маніпулятивна тактика, яка змушує людину сумніватися в адекватності його сприйняття.
Нейропластика Уміння мозку формувати нові нейронні зв'язки як навколишнє середовище або зміни поведінки.

«Депресія не розбиття, але індикатор. «Ваше життя в радіоактивній зоні – запустити!» – Марк Вільямс