30
Як навчити дітей лежати: екологічне виховання та правду без масок
"Не можна лежати": Як програма для дорослих дітей
902510
У лабораторії Університету Торонто провели експеримент: діти 3-7 років заборонили шукати іграшки за спиною. Коли науковий співробітник «ідентично» вийшов, 80% малюків виповнилося. Але коли вони попросили, «Ди тебе подивимося?» 95% молодшої групи відповіли, «Ні!» і так злилися з прекрасними очима. Так починається наша бесіда про вроджену чесність, соціальні візерунки, і як батьки стають майстер-класами.
Чому новонароджених є ідеальними
До 2.5-3 років віку діти не фізично здатні створювати помилкові наративи. Вони ще не опанували:
Запуски, які запускають програму «ліє»
Дослідження в журналі експериментальної дитячої психології (2022) визначили 4 батьківські поведінки, які прискорюють розвиток брехні:
Екологічне виховання: 7 принципів чесного діалогу
У збагачувальних колонах, доктор Анжела Evans пропонує стратегії для зменшення потреби дітей, які лежать від 68 відсотків:
Що робити, якщо дитина вже лежачи?
4763123
Психолог Вікторія Таль Американської Психологічної асоціації рекомендує 4 кроки:
Глосарій
Теорія свідомості Теорія Розуму – це можливість зрозуміти, що інші люди мають власні думки, переконання та наміри.
Когнітивний диссонанс Чоловіча натяга в зіткненні суперечливих настроїв ("Я люблю своїх батьків, але я повинен їх засвоювати".
Екологічне виховання Підхід, орієнтований на природний розвиток без проникної реалізації соціальних норм.
«Діти є дзеркалами наших невидимих конфліктів. Коли вони починають лежати, це не так, це SOS. – доктор Гордон Нейфельд, засновник концепції вкладення
902510
У лабораторії Університету Торонто провели експеримент: діти 3-7 років заборонили шукати іграшки за спиною. Коли науковий співробітник «ідентично» вийшов, 80% малюків виповнилося. Але коли вони попросили, «Ди тебе подивимося?» 95% молодшої групи відповіли, «Ні!» і так злилися з прекрасними очима. Так починається наша бесіда про вроджену чесність, соціальні візерунки, і як батьки стають майстер-класами.
Чому новонароджених є ідеальними
До 2.5-3 років віку діти не фізично здатні створювати помилкові наративи. Вони ще не опанували:
- Теорія свідомості (під сумнівом, що інші можуть подумати інакше)
- Маніпуляція емоційного контексту
- Вирокувати наслідки слів
Запуски, які запускають програму «ліє»

Дослідження в журналі експериментальної дитячої психології (2022) визначили 4 батьківські поведінки, які прискорюють розвиток брехні:
- Добрий проти поганої дихотомії: «Одний суп і ти будеш моєї мами. й
- Емоційне повідомлення: “Якщо ви сказали правду, я не сердитися” (але мій обличчя говорить інакше)
- Двомісний стандарт: "Покажіть мені, що я не вдома" на неспокійному дзвінку
- Ідеіонізм: Покарання на помилки замість обговорення
Екологічне виховання: 7 принципів чесного діалогу
У збагачувальних колонах, доктор Анжела Evans пропонує стратегії для зменшення потреби дітей, які лежать від 68 відсотків:
- Замініть "Ди ви розбиваєте вазу?" з "Я побачила ваза". З'ясуйте спосіб його закріпити.
- Створіть 'No Consequences Zone' для Truth: 1 День тижня, коли Confessions не покарані
- Правда іноді гірка, як медицина, але вона загоює стосунки.
Що робити, якщо дитина вже лежачи?
4763123
Психолог Вікторія Таль Американської Психологічної асоціації рекомендує 4 кроки:
- «Здавалося б, бо ти мене закинув. й
- Дякую за те, щоб захистити ваші почуття.
- Пояснення різниці між «просвітою» та щирістю
- Запитайте їх, щоб переписати сценарій: «Виявіть, що він буде виглядати в правді. й
Глосарій
Теорія свідомості Теорія Розуму – це можливість зрозуміти, що інші люди мають власні думки, переконання та наміри.
Когнітивний диссонанс Чоловіча натяга в зіткненні суперечливих настроїв ("Я люблю своїх батьків, але я повинен їх засвоювати".
Екологічне виховання Підхід, орієнтований на природний розвиток без проникної реалізації соціальних норм.
«Діти є дзеркалами наших невидимих конфліктів. Коли вони починають лежати, це не так, це SOS. – доктор Гордон Нейфельд, засновник концепції вкладення
Dark Triad: Емоційні предки серед нас
Депресія: Звідти, де це погано. Екологія свідомості проти насильства